ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σύγκρουση Ισραήλ - Ιράν: «Πάγωσε» τα σχέδια για αντίποινα ο Νετανιάχου, μετά το τηλεφώνημα με Μπάιντεν. ***** Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Καταδικάζει την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Ζητεί να αποφευχθεί κλιμάκωση. ***** Επιβολή νέων κυρώσεων από την Ε.Ε. στο Ιράν - Έκκληση να αποφευχθεί η κλιμάκωση.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ


Στη Μητρόπολη Αθηνών και μέσα σε κλίμα οδύνης, εψάλη η εξόδιος ακολουθία για τον Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που χάθηκε μόλις στα 34 του χρόνιαΠαρόντες στη Μητρόπολη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, Υπουργοί και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και αθλητικού κόσμου της χώρας.
Θα ακολουθήσει η κηδεία σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου θα πουν όλοι το τελευταίο αντίο στον μικρότερο γιο του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη.
Η οικογένεια με μία λιτή ανακοίνωση ευχαρίστησε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο δράμα της: «Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία, μας δίνουν δύναμη την δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και την μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδελφού».
Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης πέθανε το περασμένο Σάββατο από ανακοπή καρδιάς, σε ένα ξενοδοχείο του Κλίβελαντ, στο Οχάιο, όπου βρισκόταν για επαγγελματικό ταξίδι. 
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ