Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Ν. ΠΑΠΠΑΣ: ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ EUROGROUP;


Συνέχεια έδωσε την Κυριακή ο Νίκος Παππάς στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με το Διοικητή τη Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής διερωτήθηκε σκωπτικά τι λέει η Τράπεζα της Ελλάδας για τη συμφωνία του Eurogroup. «Το λέω γιατί η Τράπεζα της Ελλάδας μίλαγε για πιστοληπτική γραμμή» είπε.
Σύμφωνα με το Νίκο Παππά: «Η Ελλάδα με τη συμφωνία του Eurogroup για το χρέος έχει έναν καθαρό διάδρομο για τα επόμενα χρόνια». «Με τη συμφωνία για το χρέος η αντιπολίτευση αισθάνεται ότι χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της… Κρατάμε τους στόχους, αλλά αποκτάμε μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας στο πώς θα τους πετύχουμε» τόνισε ο Υπουργός. «Τη διαπραγμάτευση του 2015 την έκανε όλη η κυβέρνηση, όχι ο Γιάνης Βαρουφάκης» δήλωσε μάλιστα. 
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ