LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Σφοδρά πυρά και τη 2η μέρα της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας - Οξείες αντιδράσεις στην ομιλία Καραμανλή. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα στην Ν.Δ. για σύσταση προανακριτικής επιτροπής διάρκειας δύο ημερών. ***** Δήμος Αθηναίων: Ένταση με κατοίκους των Εξαρχείων στη Συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου. ***** Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν νεκροί δύο ακόμη αγνοούμενοι. ***** Μόσχα: Τουλάχιστον 143 οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΨΕΜΑ ΠΕΡΙ «ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ»

«Δημαγωγία» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις περί «καθαρής εξόδου» από τα μνημόνια. «Δημαγωγούν όταν μιλούν για το τέλος του προγράμματος. Πρόκειται μόνο για την τυπική λήξη του» είπε, τονίζοντας ότι ακόμη και μετά την ολοκλήρωσή του «διατηρούνται στο ακέραιο οι σκληρές υποχρεώσεις που μάς φόρτωσαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ». «Καθαρή έξοδος δεν υπάρχει. Πρόκειται για άλλο ένα βρώμικο ψέμα των κυβερνώντων για να χρυσώσουν τα μέτρα που έρχονται» πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στο ταξίδι του στο Κατάρ είπε πως «διαπίστωσε για άλλη μια φορά ότι η χώρα μας μπορεί να αποτελέσει την επενδυτική έκπληξη ολόκληρης της Ευρώπης, αλλά η αστάθεια στο φορολογικό σύστημα και η γραφειοκρατία στις αδειοδοτήσεις την κρατάνε πίσω».
Άσκησε παράλληλα δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την υπόθεση των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, καταλογίζοντάς της «ανικανότητα».
«Τρία χρόνια τώρα η χώρα πάει πίσω. Στην οικονομία, στην ασφάλεια, στους θεσμούς και στη δικαιοσύνη, στην καθημερινότητα, αλλά, δυστυχώς και στα εθνικά θέματα» είπε, υπενθυμίζοντας ότι «είκοσι μέρες τώρα οι δύο αξιωματικοί κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφάλειας στην Τουρκία».
«Στο παρελθόν τέτοια θέματα λύνονταν σε μερικές ώρες. Η κυβέρνηση αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ανίκανη να χειριστεί τις σχέσεις μας με την Τουρκία» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ