ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, με απόφαση Κασσελάκη - Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση Παπανώτα καλύπτει, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός. ***** Στ. Κασσελάκης: Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί. ***** «Η Ε.Ε. συνδέει τις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό» - Αντιδράσεις από την Άγκυρα. ***** Π. Μαρινάκης: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θέλουμε συνέχιση διαλόγου με Τουρκία. ***** Ακριβεια: Όλα τα προϊόντα που μπήκαν στο «Καλάθι των Νονών» και στο «Καλάθι του Πάσχα».

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Δ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΙΜΕΡΕΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ


Διμερές παραμένει το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος που έκανε λόγο για διπλωματικές πρωτοβουλίες προκειμένου η επιστροφή να γίνει το ταχύτερο. Τόνισε ότι το ζήτημα τέθηκε και από την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ προς τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.
Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι εφόσον η τουρκική πλευρά «δεν διευθετήσει το συντομότερο το θέμα μπορεί να αλλάξουμε τακτική».

Ο κ. Μητσοτάκης στον πυρήνα του σκανδάλου Novartis και της προσπάθειας συγκάλυψης

Επίθεση προσωπικά στον Πρόεδρο της Ν.Δ. εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την υπόθεση της Novartis «από τη στιγμή που δεν έκανε δεκτή την παραίτηση Γεωργιάδη». Κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι «βρίσκεται προσωπικά στον πυρήνα του σκανδάλου και της προσπάθειας συγκάλυψης του». Εκτίμησε ότι είναι πιθανό η συγκεκριμένη υπόθεση «να αποδειχθεί θρυαλλίδα τόσο για τον ίδιο όσο και για την ακροδεξιά ηγετική ομάδα που έχει συγκροτήσει στο εσωτερικό του κόμματος». «Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας επιστολή του κ. Γεωργιάδη στην οποία ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μετά και την κατακραυγή των τελευταίων ημερών παραδέχεται ότι έχει καταθέσει την παραίτηση του στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ δηλώνει ότι αυτή δεν έγινε αποδεκτή», είπε ο κ. Τζανακόπουλος κατά την εισαγωγή στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και συνέχισε:

«Καταρχάς να σημειώσω ότι αυτή η κίνηση αν και ομολογείται καθυστερημένα, είναι καλοδεχούμενη, όμως οφείλω να πω ότι ταυτόχρονα από μόνη της κατεδαφίζει το αφήγημα της Ν.Δ. αλλά και των κ. Σαμαρά, Βενιζέλου, Λοβέρδου περί σκευωρίας. Οι πιέσεις εξάλλου που ασκούνται και από πρόσωπα του συντηρητικού χώρου για την παραίτηση του κ. Γεωργιάδη συνηγορούν υπέρ αυτού. Ωστόσο το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε δεκτή την εν λόγω παραίτηση δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι αναλαμβάνει ο ίδιος προσωπικά την ευθύνη για όσα έχουν ήδη αποκαλυφθεί αλλά και για όσα πιθανόν να αποκαλυφθούν στο μέλλον. Η στάση του αυτή αποδεικνύει απολύτως ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι απλώς πιθανός σύμμαχος της Novartis, όπως η ίδια η εταιρεία των χαρακτήριζε τον Φεβρουάριο του 2017, αλλά βρίσκεται προσωπικά στον πυρήνα του σκανδάλου και της προσπάθειας συγκάλυψης του. Είναι λοιπόν πάρα πολύ πιθανό ότι η υπόθεση Νovartis θα αποδειχθεί θρυαλλίδα τόσο για τον ίδιο όσο και για την ακροδεξιά ηγετική ομάδα που έχει συγκροτήσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Στουρνάρας δεν έχει δικαίωμα για παρεμβάσεις πολιτικού χαρακτήρα

Μήνυμα ότι η Τράπεζα της Ελλάδας και ο κεντρικός τραπεζίτης στα ζητήματα γενικής πολιτικής όπως οι όροι εξόδου από το πρόγραμμα, έχει δικαίωμα να εκφράζει γνώμη αλλά όχι να προχωρά σε παρεμβάσεις πολιτικού χαρακτήρα, έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτηρης Τζανακόπουλος και κάλεσε τον κ. Στουρνάρα να το λάβει πολύ σοβαρά υπ' όψιν του αυτό. Ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τόνισε ότι οι αρμοδιότητες του κεντρικού τραπεζίτη προσδιορίζονται από το καταστατικό.

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ