Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν

Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική Κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Παρασκευή. Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μεταδίδει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν (κεντρικό Ιράν), προσθέτοντας ότι ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός και ότι «διενεργούνται έρευνες»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Ισραήλ έπληξε με πύραυλο το Ιράν, λένε οι ΗΠΑ

Η ισραηλινή αντεπίθεση άρχισε. Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο CBS ότι το Ισραήλ εξαπέλυσε πύραυλο κατά του Ιράν. Ακούστηκαν εκρή...

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη: Έξι περιοχές στο στόχαστρο της κακοκαιρίας. ***** Επιθεώρηση Εργασίας: Στοχευμένοι έλεγχοι για 5 εργασιακά ζητήματα-Πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις. ***** Ερντογάν: Σημαντικό στάδιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η επίσκεψη Μητσοτάκη. ***** Ιράν: Διάγγελμα Ραΐσι, «λέξη» για τα πλήγματα στο Ισφαχάν. ***** «Ποια επίθεση;»: Τα ιρανικά Μέσα διαψεύδουν τις «φήμες» και… τρολάρουν με ειδυλλιακές εικόνες.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ Γ. ΛΑΓΟ

Ένταση σημειώθηκε στην ολομέλεια της Βουλής, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός χαρακτήρισε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «λαμόγια», «ανθέλληνες» και «προδότες» από το βήμα της Βουλής. Ο Γ. Λαγός αναφέρθηκε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, λέγοντας ότι «έκλαιγε» για την επιστολή των Παμμακεδονικών Ενώσεων και επιτέθηκε και στον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, κατηγορώντας τον ότι «κάνει γενίτσαρους τα παιδιά».

Ο βουλευτής της Χ.Α. είπε από το βήμα μεταξύ άλλων «η εξωτερική σας πολιτική είναι για τα πανηγύρια, δύο Έλληνες είναι φυλακισμένοι» και έκανε λόγο για «προδότες». Τα σχόλια του Γ. Λαγού προκάλεσαν την αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Νίκο Ξυδάκη, να κατευθύνεται στον προεδρεύοντα Σπύρο Λυκούδη, ζητώντας του να λάβει μέτρα. Ο Ν. Ξυδάκης χαρακτήρισε τον Γ. Λαγό «υπόδικο», «χιτλερόψυχο», «αρνητή της Δημοκρατίας», με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να απαντά: «Κάτσε κάτω ρε προδότη! Φύγε από δω ρε».

Ο Σπ. Λυκούδης κάλεσε τη φρουρά και διέκοψε τη συνεδρίαση, όταν ο Ν. Ξυδάκης και ο Γ. Λαγός βρέθηκαν κοντά ο ένας στον άλλο. Εν συνεχεία, η συνεδρίαση ξεκίνησε εκ νέου και τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος δήλωσε ότι το θέμα παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

«Αν αυτά συμβαίνουν στη Βουλή, φανταστείτε τι συμβαίνει στην κοινωνία και τι θα συμβεί αν εμείς δεν στείλουμε το μήνυμα ότι δεν ανεχθούμε τέτοια φαινόμενα», τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής. «Αυτό το μίσος με χαρακτηριστικές εκφορές για προδότες και κρεμάλες, δείχνουν στρατηγική έντασης. Αυτή η στρατηγική, για να αποδυναμωθεί δεν θα πρέπει απλώς να περιθωριοποιηθεί και να αποκλειστεί θα πρέπει να καταγγελθεί με όλους του τόνους και όλη την δύναμη από όλο το πολιτικό σύστημα του συνταγματικού τόξου. Χωρίς συμψηφισμούς και χωρίς τακτικισμούς, οι οποίοι έδειξαν και στην Ευρώπη και στη χώρα μας πού οδηγούν, όταν το αβγό του φιδιού, συνεχώς, με την ατζέντα την οποία αναδεικνύεις και παράγεις, το ζεσταίνεις και του διαμορφώνεις την υπόσταση μιας μεγάλης επικινδυνότητας μέσα στη χώρα» δήλωσε πρόεδρος της Βουλής.

ΣΥΡΙΖΑ: Τα δημοκρατικά κόμματα να καταδικάσουν απερίφραστα τέτοιου είδους συμπεριφορές

«Το νέο φασιστικό παραλήρημα του υπόδικου Γ. Λαγού από το βήμα της Βουλής αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα  και η νοοτροπία υποκόσμου είναι σύμφυτη με τους νεοναζί βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης που παρουσιάζεται ως κόμμα» ανέφερε σε ανακοίνωσή του για το επεισόδιο ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Κουμουνδούρου κάλεσε «όλα τα δημοκρατικά κοινοβουλευτικά κόμματα να καταδικάσουν απερίφραστα τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές, και να απαιτήσουν την εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων από τον Κανονισμό της Βουλής μέτρων εναντίον του χρυσαυγίτη βουλευτή». 

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ