Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Παράθυρο ευκαιρίας που πρέπει να αδράξουμε για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας. ***** Νέος εκλογικός νόμος: Με ποσοστό 35% θα διασφαλίζεται η αυτοδυναμία - Παρά τις επίσημες διαψεύσεις, στα παρασκήνια του Μαξίμου θεωρείται βέβαιη η αλλαγή του εκλογικού νόμου Γεραπετρίτη. ***** Στη Βουλή οι εξαγορές ιδιωτικών σχολείων από ξένα funds. ***** Άγρια συμπλοκή έξω από Γυμνάσιο των Ιωαννίνων: Πέντε άτομα στο Νοσοκομείο. ***** «Πόλεμος» ΗΠΑ, Γαλλίας, Ισραήλ για το σχέδιο κατάπαυσης πυρός στον Λίβανο - Οπισθοχώρηση Νετανιάχου - Και οι Χούτι χτυπούν το Ισραήλ - Αναχαιτίστηκε πύραυλος. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Ρωσία ότι συζητά προμήθεια όπλων με τους Χούθι. ***** Μπάιντεν: Δεν «άναψε» το πράσινο φως για πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς κατά της Ρωσίας. ***** Η Κάμαλα Χάρις διαβεβαιώνει τον Ζελένσκι για την ακλόνητη υποστήριξή της στον ουκρανικό λαό.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Στην Τρίπολη σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης - Ξεκινά στοχευμένες επισκέψεις

Μ
πορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να μην έχει ανακοινώσει ακόμα την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ξεκινά από σήμερα εξορμήσεις και στοχευμένες επισκέψεις ανά την Ελλάδα. Πρώτος σταθμός, αν και την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε την Άρτα, είναι η Τρίπολη και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες. 
Στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με αντικείμενο τις ανεμογεννήτριες, ενώ θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση κατοίκων. Εκεί θα βρίσκεται και ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τους στενούς του συνεργάτες, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει για το φλέγον αυτό ζήτημα της περιοχής.
Επενδύοντας στην αδιαμεσολάβητη σχέση του με τον κόσμο, όπως αποτυπώνεται άλλωστε και στις μετρήσεις της κοινής γνώμης, ο Στέφανος Κασσελάκης βάζει μπροστά τις «μηχανές» του μοντέλου της απευθείας επικοινωνίας με τους πολίτες, με σκοπό την επανεκλογή του στην προεδρία του κόμματος.
Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, αυτό δεν είναι κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα ή αύριο. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν βιάζεται να δηλώσει και επίσημα «παρών», καθώς οι υποστηρικτές του, αλλά και οι αντίπαλοί του, πήραν το μήνυμα από την αφίσα που ανέβασε την περασμένη Δευτέρα (23/9) στον λογαριασμό του στο Facebook. «Είμαι εδώ» ανέφερε, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ότι θα συμμετάσχει στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία.
ieidiseis.gr


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ