ΕΛΣΤΑΤ: Τα φτωχά νοικοκυριά ξοδεύουν πάνω από το μισό του εισοδήματός τους μόνο για διατροφή και στέγαση - Αντίστοιχα, οι πλουσιότεροι σπαταλούν μόλις το 24,8% του προϋπολογισμού τους. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Δείγμα της πραγματικότητας που εδραιώνει η Ν.Δ., η συγκάλυψη της υπόθεσης του νεκρού μετανάστη στο ΑΤ. ***** Ο Κασσελάκης πάει στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα μετά τον θάνατο του μετανάστη Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ - Θα ζητήσει ενημέρωση για τον θάνατο του 38χρονου μετανάστη. ***** ΠΑΣΟΚ για θάνατο μετανάστη στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Κάθε καθυστέρηση είναι ύποπτη. ***** Μήνυμα Δούκα με βίντεο: Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. ***** Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκινάει 15 Οκτωβρίου η διάθεση - Πρόταση «βόμβα» για «επίδομα στην αντλία». ***** Λαύριο: Άγρια συμπλοκή μαθητών - Τραυματίες και προσαγωγές. ***** Πάτρα: Συλλήψεις μαθητριών για σωματικές βλάβες και εξύβριση. ***** Συνελήφθη 37χρονος για πορνογραφία ανηλίκων - Έφοδος παρουσία Εισαγγελέα στο σπίτι του. ***** Παραδόθηκε στις Αρχές μετά τον σάλο ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης - Τον «έκαψαν» τα ακριβά δώρα από τους Τούρκους.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Ακίνητα: Στα ύψη τα ενοίκια - Πιο ακριβά τα μικρά διαμερίσματα

Όσο πιο μικρά ακίνητα τόσο πιο ακριβά. Οι τιμές των ενοικίων διαφοροποιούνται ανάλογα με την περιοχή αλλά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κάθε ακινήτου.
Οι αγγελίες που δημοσιεύονται αυτή την περίοδο έρχονται να αποτυπώσουν τη μεγάλη ζήτηση αυτή τη στιγμή στην αγορά για μικρά διαμερίσματα των 50-60 τ.μ., τα οποία πραγματικά γίνονται ανάρπαστα εντός και εκτός του κέντρου της πρωτεύουσας. Το ενοίκιο μάλιστα αυξάνεται κατά πολύ αν πρόκειται για επιπλωμένα διαμερίσματα, τα οποία έχουν αυξηθεί στις αγγελίες το τελευταίο διάστημα.
Τα μικρά διαμερίσματα είναι ανάρπαστα στα μεγάλα αστικά κέντρα όπως στην Αθήνα, στην Πάτρα, στη Λάρισα και στην Θεσσαλονίκη. Ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα 100 τ.μ. στην Κυψέλη ενοικιάζεται από 7 ευρώ έως 9 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ενώ η τιμή ενοικίασης ενός διαμερίσματος στην ίδια περιοχή 50 τ.μ κυμαίνεται από 8 έως 11 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.
Σε ό,τι αφορά την ενοικίαση, κεντρικές περιοχές της Αθήνας, των Νοτίων αλλά των Βορείων Προαστίων μονοπωλούν την κατάταξη των πέντε πιο ακριβών περιοχών της Αττικής για ενοικίαση κατοικίας, με τη Βουλιαγμένη να βρίσκεται και εδώ στην πρώτη θέση με μέση ζητούμενη τιμή ενοικίασης 18,8 €/τ.μ., ενώ το Πέραμα αναδεικνύεται ως η πιο οικονομική περιοχή για ενοικίαση κατοικίας, και ακολουθούν ο Άγιος Ιωάννης Ρέντης, οι Αχαρνές, η Αγία Βαρβάρα και οι Άγιοι Ανάργυροι στα Δυτικά Προάστια.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ