Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Παράθυρο ευκαιρίας που πρέπει να αδράξουμε για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας. ***** Νέος εκλογικός νόμος: Με ποσοστό 35% θα διασφαλίζεται η αυτοδυναμία - Παρά τις επίσημες διαψεύσεις, στα παρασκήνια του Μαξίμου θεωρείται βέβαιη η αλλαγή του εκλογικού νόμου Γεραπετρίτη. ***** Στη Βουλή οι εξαγορές ιδιωτικών σχολείων από ξένα funds. ***** Άγρια συμπλοκή έξω από Γυμνάσιο των Ιωαννίνων: Πέντε άτομα στο Νοσοκομείο. ***** «Πόλεμος» ΗΠΑ, Γαλλίας, Ισραήλ για το σχέδιο κατάπαυσης πυρός στον Λίβανο - Οπισθοχώρηση Νετανιάχου - Και οι Χούτι χτυπούν το Ισραήλ - Αναχαιτίστηκε πύραυλος. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Ρωσία ότι συζητά προμήθεια όπλων με τους Χούθι. ***** Μπάιντεν: Δεν «άναψε» το πράσινο φως για πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς κατά της Ρωσίας. ***** Η Κάμαλα Χάρις διαβεβαιώνει τον Ζελένσκι για την ακλόνητη υποστήριξή της στον ουκρανικό λαό.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Είναι ο «λύκος» που κλήθηκε να «φυλάξει τα πρόβατα» στο ΕΣΥ

Σ
την επίθεση που εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Στέφανου Κασσελάκη, με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε ξανά μεταξύ γιατρών και του Υπουργού Υγείας, απαντά με μία σκληρή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος σε γιατρούς του Νοσοκομείου της Κω, που διαμαρτύρονταν για την εγκατάλειψη του νοσηλευτικού ιδρύματος από το Κράτος, αφού τους προειδοποίησε πως «ξέρω να φωνάζω και εγώ, και καλύτερα από σένα», κατέληξε να δηλώνει πως «με ψηφίζουν 18 χρόνια!».

«Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, εκπλήσσεται επειδή ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, του άσκησε κριτική για τον άθλιο τρόπο με τον οποίο για μια ακόμη φορά απευθύνθηκε σε εργαζόμενους του Δημοσίου Συστήματος Υγείας», σημειώνει η Κουμουνδούρου.

«Είναι ο ''λύκος'' που κλήθηκε να ''φυλάξει τα πρόβατα''»

Και τονίζει χαρακτηριστικά: «Δυσκολεύεται να κατανοήσει το γιατί; Ίσως διότι πρόκειται για τον Υπουργό που όταν δεν βρίζει τους εργαζόμενους του κλάδου ως ''κάφρους'', επιδίδεται συστηματικά στη διάλυση και ιδιωτικοποίηση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, οδηγώντας σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, αλλά και το σύνολο του νοσηλευτικού προσωπικού».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει για τον Άδωνι Γεωργιάδη πως «έχει στο βιογραφικό του το κλείσιμο Δημόσιων Νοσοκομείων και άλλων Δημόσιων δομών Υγείας, τη συρρίκνωση των προσφερόμενων υπηρεσιών, τον αποκλεισμό των ανασφάλιστων από την υγειονομική και φαρμακευτική περίθαλψη σε περίοδο οικονομικής κρίσης». «Ήταν αυτός που παρακαλούσε να μην του πάρει η Τρόικα τη ''δόξα'' για τις απολύσεις γιατρών!», σημειώνει, επίσης, προσθέτοντας πως ο κ. Γεωργιάδης «είναι ο ''λύκος'' που κλήθηκε να ''φυλάξει τα πρόβατα'', αυξάνοντας τα κόστη για τους πολίτες, εισάγοντας στο Δημόσιο επεμβάσεις επί πληρωμή, ασκώντας μια αντικοινωνική πολιτική στο φάρμακο».
Για να καταλήξει: «Είναι σίγουρο ότι θα επιμείνει σε αυτή την πορεία. Και σε αυτή την πορεία θα βρίσκει συνεχώς απέναντι και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρό του».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ