ΕΛΣΤΑΤ: Τα φτωχά νοικοκυριά ξοδεύουν πάνω από το μισό του εισοδήματός τους μόνο για διατροφή και στέγαση - Αντίστοιχα, οι πλουσιότεροι σπαταλούν μόλις το 24,8% του προϋπολογισμού τους. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Δείγμα της πραγματικότητας που εδραιώνει η Ν.Δ., η συγκάλυψη της υπόθεσης του νεκρού μετανάστη στο ΑΤ. ***** Ο Κασσελάκης πάει στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα μετά τον θάνατο του μετανάστη Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ - Θα ζητήσει ενημέρωση για τον θάνατο του 38χρονου μετανάστη. ***** ΠΑΣΟΚ για θάνατο μετανάστη στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Κάθε καθυστέρηση είναι ύποπτη. ***** Μήνυμα Δούκα με βίντεο: Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. ***** Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκινάει 15 Οκτωβρίου η διάθεση - Πρόταση «βόμβα» για «επίδομα στην αντλία». ***** Λαύριο: Άγρια συμπλοκή μαθητών - Τραυματίες και προσαγωγές. ***** Πάτρα: Συλλήψεις μαθητριών για σωματικές βλάβες και εξύβριση. ***** Συνελήφθη 37χρονος για πορνογραφία ανηλίκων - Έφοδος παρουσία Εισαγγελέα στο σπίτι του. ***** Παραδόθηκε στις Αρχές μετά τον σάλο ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης - Τον «έκαψαν» τα ακριβά δώρα από τους Τούρκους.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Άθλιες συνθήκες στο Μαιευτήριο «Έλενα»: Χωρίς πόσιμο νερό και με ανεπαρκή κλιματισμό εν μέσω καύσωνα

Τ
ριτοκοσμικές καταστάσεις επικρατούν στο Μαιευτήριο «Έλενα», με τους εργαζομένους να καταγγέλλουν τις τραγικές ελλείψεις σε πόσιμο νερό και κλιματισμό εδώ και καιρό, και μάλιστα εν μέσω καύσωνα. Μ
ιλώντας το πρωί της Πέμπτης (8/8) στο MEGA, η Πρόεδρος των εργαζομένων του «Έλενα», Μαρία Ζησιμάτου, αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο μαιευτήριο επισκέπτες, έγκυες και προσωπικό.

«Έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα στο ''Έλενα'', το βασικότερο είναι η έλλειψη πόσιμου νερού. Εδώ και 2 μήνες, για κάποιον λόγο που δεν ξέρουμε, από τους 29 ψύκτες, οι 3-4 κρίθηκαν ακατάλληλοι και αποσύρθηκαν σχεδόν όλοι. Χωρίς να αντικατασταθούν άμεσα εν μέσω καύσωνα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον κακό κλιματισμό, η κατάσταση είναι αφόρητη. Λιποθυμά προσωπικό, λιποθυμούν έγκυες, δεν έχουμε νερό να τους δώσουμε και πάμε και αγοράζουμε από το κυλικείο και κοστίζει στο προσωπικό 30 ευρώ τον μήνα, για πόσιμο νερό εμφιαλωμένο», είπε αρχικά.


«Το ίδιο κάνουν και οι γυναίκες που νοσηλεύονται, για να διατηρηθεί δροσερό το νερό το βάζουν στον κλιματισμό που «υποτίθεται» ότι βγάζει υποτυπώδη ψύξη. Έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα, και εγγράφως, και δια ζώσης στη Διοικήτρια, μας απαντά πως θα το διευθετήσει και ότι το έχει δρομολογήσει, όμως ούτε υπογραφές δεν έχει βάλει. Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα από το τελευταίο 10ήμερο του Ιουνίου. Περάσαμε χωρίς πόσιμο νερό, οι ψύκτες είναι ειδικοί. Φιλτράρουν το νερό που έρχεται από το δίκτυο που είναι παλιό. Χωρίς ψύκτες δεν έχουμε πόσιμο νερό», κατήγγειλε η κ. Ζησιμάτου.

Συνεχίζοντας, η ίδια υπογράμμισε: «Το Έλενα έχει 3 κτήρια. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε σε όλα τα κτήρια. Σε όλο το Έλενα, από τους 29 ψύκτες, λειτουργούν οι 4. Η κατάσταση είναι δραματική. Το Έλενα είναι η ναυαρχίδα των μαιευτικών γυναικολογικών κέντρων πανελλαδικά. Έχει το καλύτερο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην Ελλάδα. Είναι κορυφαίο. Υπάρχει απαξίωση. Το καλύτερο Μαιευτήριο στην Ελλάδα καταρρέει. Επιπλέον έχουμε θέματα με απειλητική συμπεριφορά, δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Έχουμε πρόβλημα και με το παρκινγκ, είμαστε κάτω από απειλή συνέχεια, δεν μπορούμε να μιλήσουμε», κατήγγειλε η κ. Ζησιμάτου.

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ