Reuters: Ανασύρθηκε η σορός του Χασάν Νασράλα στην Βηρυτό. ***** Ν. Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ένα κόμμα νοσταλγίας». ***** Άννα Διαμαντοπούλου: Προεκλογικό σποτ με «Απαράδεκτους». ***** Mαστογραφία: 416.000 γυναίκες την έκαναν δωρεάν, σε 26.000 βρέθηκαν ευρήματα. ***** Ο θάνατος Νασράλα δεν θα είναι μάταιος, λέει ο ηγέτης των Χούθι. ***** Ισραήλ: Νέες επιδρομές κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο. ***** Νεκρός υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Χεζμπολάχ από ισραηλινά πυρά.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Β. Κικίλιας: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, αλλά διάσπαρτες εστίες

Στ. Κασσελάκης: Πόσα εναέρια πετούσαν χθες; - Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για χορήγηση στοιχείων
Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι αυτή την ώρα η φωτιά στην Αττική, ωστόσο συνεχίζεται η μάχη σε διάσπαρτες εστίες, όπως ανέφερε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής Βασίλης ΚικίλιαςΌπως ανέφερε στην πρωινή ενημέρωσή του, «αυτές τις 40 ώρες στη βορειοανατολική Αττική, με υπεράνθρωπες προσπάθειες, έδωσαν τη μάχη 702 πυροσβέστες με 27 ομάδες δασοκομάντος, 199 οχήματα, 35 εναέρια μέσα».


Στ. Κασσελάκης: Πόσα εναέρια πετούσαν χθες; - Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για χορήγηση στοιχείων

Σοβαρές αιχμές για τον αριθμό των εναέριων μέσων που έκαναν ρίψεις χθες στην καταστροφική πυρκαγιά της Αττικής, αφήνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σημειώνει πως ο Τομεάρχης Συμεών Κεδίκογλου προχώρησε σε επίσημο αίτημα ζητώντας στοιχεία. «Επειδή κατά την επίσκεψή μου στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας είδα ο ίδιος στο σύστημα μόνο τρία αεροσκάφη να επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του Τομεάρχη μας Συμεών Κεδίκογλου, προχώρησε στο παρακάτω επίσημο αίτημα. Γιατί ο ελληνικός λαός δικαιούται να γνωρίζει την αλήθεια», τονίζει ο κ. Κασσελάκης.

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
 
 «Υπόψιν Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Β. Κικίλια

Αξιότιμε Υπουργέ,
 
Σε συνέχεια της επίσκεψής μας, στις 12/08/2024, στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Υπουργείου, όπου είχαμε ενημέρωση για τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι από την έναρξη της πυρκαγιάς επιχειρούν συνολικά 32 εναέρια μέσα κατάσβεσης. Ωστόσο, τόσο από ρεπορτάζ σε μέσα ενημέρωσης, όσο και από μαρτυρίες κατοίκων, αμφισβητείται ο αναφερόμενος αριθμός των εναέριων μέσων που επιχειρούσαν. 
 »Για να υπάρξει πλήρης ενημέρωση του ελληνικού λαού που δικαιούται να γνωρίζει, σας μεταφέρω, ως αρμόδιος Τομεάρχης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το αίτημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, και προσωπικά του Προέδρου Στ. Κασσελάκη, όπως μας χορηγηθεί το υλικό από το σχετικό καταγραφικό σύστημα, καθώς και το αρχείο με τις σχετικές άδειες πτήσεων, από την έναρξη της πυρκαγιάς στην Αττική, μέχρι και τις 21:30, οπότε και τα εναέρια μέσα σταμάτησαν να πετούν λόγω σκότους. Προτιθέμεθα να ζητήσουμε τα στοιχεία και διά της κοινοβουλευτικής οδού, ωστόσο επειδή αυτή είναι μία πιο χρονοβόρα διαδικασία, ζητούμε άμεσες απαντήσεις που η κοινή γνώμη έχει δικαίωμα να γνωρίζει. 
 Ευχαριστώ και αναμένω, 
 Συμεών Κεδίκογλου 
 Βουλευτής Ευβοίας» 



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ