ΕΛΣΤΑΤ: Τα φτωχά νοικοκυριά ξοδεύουν πάνω από το μισό του εισοδήματός τους μόνο για διατροφή και στέγαση - Αντίστοιχα, οι πλουσιότεροι σπαταλούν μόλις το 24,8% του προϋπολογισμού τους. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Δείγμα της πραγματικότητας που εδραιώνει η Ν.Δ., η συγκάλυψη της υπόθεσης του νεκρού μετανάστη στο ΑΤ. ***** Ο Κασσελάκης πάει στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα μετά τον θάνατο του μετανάστη Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ - Θα ζητήσει ενημέρωση για τον θάνατο του 38χρονου μετανάστη. ***** ΠΑΣΟΚ για θάνατο μετανάστη στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Κάθε καθυστέρηση είναι ύποπτη. ***** Μήνυμα Δούκα με βίντεο: Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. ***** Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκινάει 15 Οκτωβρίου η διάθεση - Πρόταση «βόμβα» για «επίδομα στην αντλία». ***** Λαύριο: Άγρια συμπλοκή μαθητών - Τραυματίες και προσαγωγές. ***** Πάτρα: Συλλήψεις μαθητριών για σωματικές βλάβες και εξύβριση. ***** Συνελήφθη 37χρονος για πορνογραφία ανηλίκων - Έφοδος παρουσία Εισαγγελέα στο σπίτι του. ***** Παραδόθηκε στις Αρχές μετά τον σάλο ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης - Τον «έκαψαν» τα ακριβά δώρα από τους Τούρκους.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Κασσελάκης: «Βατερλώ Γεωργιάδη η περιοδεία στα Νοσοκομεία - Νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου»

Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Μοιάζει στον Πολάκη - Από τη Μύκονο όλα φαίνονται απλά
Με μια σκωπτική δήλωση, μέσω ''X'', ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να σχολιάσει την περιοδεία του Άδωνι Γεωργιάδη στα Νοσοκομεία των Δωδεκανήσων, συνεχίζοντας έτσι την πολιτική σύγκρουση με τον Υπουργό Υγείας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει στην ανάρτησή του ότι δυο συνεχόμενες χρονιές έκανε περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου «και είδα από κοντά τα τεράστια προβλήματα του ΕΣΥ, την εγκατάλειψη, την έλλειψη υποδομών, την υποστελέχωση, την υπερπροσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών που παλεύουν μόνοι, χωρίς Κράτος». «Ο Άδωνις Γεωργιάδης νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου (''Χρήστο γράφε'') στα Νοσοκομεία και μετά ηλιοθεραπεία. Δεν ήξερε την οργή που υπάρχει. Το ναυτικό Βατερλώ που ζει καθημερινά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του. Είναι όλο δικό του».

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνόδευσε τη δήλωσή του και με βίντεο (σ.σ. το παρακάτω video, ''ανέβηκε'' από την εφημερίδα), από την περιοδεία του Υπουργού Υγείας, στο οποίο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Ρόδου εξηγεί με ένταση και θυμό από την κούραση τα τεράστια προβλήματα σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο, το οποίο ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο ασφυκτιά και από τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών.


Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
«Ιούνιος 2023.
Μάιος 2024.
Πήγα δύο συνεχόμενες χρονιές περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου και είδα από κοντά τα τεράστια προβλήματα του ΕΣΥ, την εγκατάλειψη, την έλλειψη υποδομών, την υποστελέχωση, την υπερπροσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών που παλεύουν μόνοι, χωρίς Κράτος.
»Ο Άδωνις Γεωργιάδης νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου (''Χρήστο γράφε'') στα Νοσοκομεία και μετά ηλιοθεραπεία. Δεν ήξερε την οργή που υπάρχει. Το ναυτικό Βατερλώ που ζει καθημερινά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του. Είναι όλο δικό του».

Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Μοιάζει στον Πολάκη - Από τη Μύκονο όλα φαίνονται απλά

Εν τω μεταξύ, αιχμηρή απάντηση δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτηση που έκανε ο κ. Κασσελάκης,  μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, για την περιοδεία του Υπουργού στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Με ανάρτησή του στο ''Χ'', ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στον κ. Κασσελάκη ότι «εχθές θα μπορούσα να έχω μπει στο Νοσοκομείο της Ρόδου χωρίς να σταματήσω στους συγκεντρωθέντες, αλλά επέλεξα να πάω και να κάνω διάλογο μαζί τους, διότι αυτό θεωρώ ότι είναι το σωστό. Η κα Πρόεδρος που βλέπετε στο βίντεο ήταν σοβαρή στην κριτική της και μετά μείναμε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου και με αρκετά άλλα μέλη του Συλλόγου και μιλήσαμε για ακόμα μία ώρα».

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης επιχειρηματολογεί υπέρ των κυβερνητικών δράσεων στην Υγεία, αναφέρει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «δείχνει να ομοιάζει στον Παύλο Πολάκη» προσθέτοντας πως «από τη Μύκονο, όπως λένε και οι απλήρωτοι απεργοί εργαζόμενοι της ''Αυγής'' όλα μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά τα προβλήματα είναι πιο σύνθετα δυστυχώς και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν».

Αναλυτικά ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει:

«Ο κος Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως δείχνει να ομοιάζει στον Παύλο Πολάκη ακόμη και σε αυτό: Όπως ο Παύλος συχνά ανεβάζει αναρτήσεις εναντίον μου στο Facebook μεταμεσονύκτια και τις βλέπω το πρωί, έτσι και ο Στέφανος κάνει πλέον κάθε βράδυ το ίδιο, αλλά στο ''X''. Προς ενημέρωσή του, εχθές θα μπορούσα να έχω μπει στο Νοσοκομείο της Ρόδου χωρίς να σταματήσω στους συγκεντρωθέντες, αλλά επέλεξα να πάω και να κάνω διάλογο μαζί τους, διότι αυτό θεωρώ ότι είναι το σωστό.

»Η κα Πρόεδρος που βλέπετε στο βίντεο ήταν σοβαρή στην κριτική της και μετά μείναμε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου και με αρκετά άλλα μέλη του Συλλόγου και μιλήσαμε για ακόμα μία ώρα. Σας διαβεβαιώ ότι ο διάλογος μαζί τους ήταν εξαιρετικά εποικοδομητικός. Από τη Μύκονο, όπως λένε και οι απλήρωτοι απεργοί εργαζόμενοι της ''Αυγής'' όλα μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά τα προβλήματα είναι πιο σύνθετα δυστυχώς και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

»Επί της ουσίας, εχθές στη Ρόδο με τον κ. Περιφερειάρχη:
  • Ανακοινώσαμε την επίσημη έναρξη κατασκευής και πλήρους λειτουργίας του Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου, αίτημα δεκαετιών
  • Ανακοίνωσα την έναρξη της διαδικασίας για την πρόσληψη 50 νοσηλευτών για το Νοσοκομείο
  • και τέλος, με τον κ. Δήμαρχο Ρόδου λύσαμε ένα σημαντικό θέμα για την κατασκευή του νέου Πολυδύναμου Κέντρου Υγείας στο Γεννάδι.
»Και ναι, όσο είμαι Υπουργός, τα προβλήματα δεν θα κρύβονται κάτω από το χαλί, αλλά ούτε και θα υποσχόμαστε παραμύθια στον κόσμο για να τους κοροϊδεύουμε. Όσα όμως είναι εφικτό να γίνονται, θα γίνονται. Και φυσικά, ο κος Κασσελάκης είναι προσκεκλημένος μου να έρθει σε όποιο Νοσοκομείο θέλει, να πάμε μαζί, να μιλήσουμε με ανοικτές τις κάμερες με τους εργαζομένους για την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ και την περίοδο Ν.Δ. στο ΕΣΥ».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ