Μαρινέλλα: «Διέφυγε την διασωλήνωση, επικοινωνεί με το περιβάλλον». ***** Κορονοϊός: Υποχωρεί το θερινό κύμα - 14 θάνατοι και 25 διασωληνωμένοι. ***** Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Στο τραπέζι οργανωτικά θέματα για το έκτακτο Συνέδριο. ***** ΓΣΕΕ: Νόμιμη κρίθηκε η απεργία των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. ***** Μπεκταδήσες: Ερώτηση Μπελέρη σε Κομισιόν για τις εξαγγελίες Ράμα - Γυρίζει μπούμερανγκ το σχέδιο Ράμα για κρατίδιο - Αντιδρούν όλοι, ακόμη και οι Μουσουλμάνοι. ***** Κατάθεση Τόσκα για τη φωτιά στο Μάτι: «Δεν έδωσα εντολές στην Πυροσβεστική - Αυτοί είχαν την επιχειρησιακή διαχείριση». ***** Λίβανος: Νεκρός σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ ο Διοικητής της μονάδας drones της Χεζμπολάχ. ***** Νέα Υόρκη: Αντιμέτωπος με κατηγορίες για διαφθορά ο Δήμαρχος Ερικ Ανταμς.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Κρήτη: Μπαράζ ισχυρών σεισμικών δονήσεων στο Ηράκλειο - Πολύ αισθητοί στη Μεσαρά

Μ
παράζ σεισμικών δονήσεων ταρακούνησε την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο όπου σημειώθηκαν δύο σεισμικές δονήσεις στα νότια του νομού και ένας ανοικτά της Παλαιόχωρας
Συγκεκριμένα δύο σεισμοί με διαφορά δύο λεπτών καταγράφηκαν στο Ηράκλειο σήμερα Τετάρτη (7/8). Ο πρώτος σεισμός σημειώθηκε στις 11:23 και ήταν 4,4 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ με εστιακό βάθος 4χλμ και επίκεντρο 62,9 χλμ νότια της πόλης του Ηρακλείου.
Μόλις ένα λεπτό αργότερα, ακολούθησε και άλλη δόνηση, ισχυρότερη, καθώς καταγράφηκε στα 4,8 της κλίμακας Ρίχτερ. Και ο δεύτερος σεισμός σημειώθηκε σε υποθαλάσσιο χώρο, αλλά με μικρότερο εστιακό βάθος, μόλις 5χλμ και σε απόσταση 57 χλμ από το Ηράκλειο
Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε και τρίτη σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών, με εστιακό βάθος 5 χλμ και επίκεντρο 63,8 χλμ νότια0νοτιοδυτικά του Ηρακλείου. Οι σεισμοί έγιναν ιδιαίτερα αισθητοί στη Μεσαρά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. 
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ