Μαρινέλλα: «Διέφυγε την διασωλήνωση, επικοινωνεί με το περιβάλλον». ***** Κορονοϊός: Υποχωρεί το θερινό κύμα - 14 θάνατοι και 25 διασωληνωμένοι. ***** Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Στο τραπέζι οργανωτικά θέματα για το έκτακτο Συνέδριο. ***** ΓΣΕΕ: Νόμιμη κρίθηκε η απεργία των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. ***** Μπεκταδήσες: Ερώτηση Μπελέρη σε Κομισιόν για τις εξαγγελίες Ράμα - Γυρίζει μπούμερανγκ το σχέδιο Ράμα για κρατίδιο - Αντιδρούν όλοι, ακόμη και οι Μουσουλμάνοι. ***** Κατάθεση Τόσκα για τη φωτιά στο Μάτι: «Δεν έδωσα εντολές στην Πυροσβεστική - Αυτοί είχαν την επιχειρησιακή διαχείριση». ***** Λίβανος: Νεκρός σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ ο Διοικητής της μονάδας drones της Χεζμπολάχ. ***** Νέα Υόρκη: Αντιμέτωπος με κατηγορίες για διαφθορά ο Δήμαρχος Ερικ Ανταμς.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Γεωργιάδης: «Το Δημόσιο Σύστημα είναι όλος ο ιατρικός κόσμος, Δημόσιος και Ιδιωτικός»

«Το Δημόσιο Σύστημα είναι όλος ο ιατρικός κόσμος δημόσιος και ιδιωτικός. Όλοι μαζί έχουμε ένα κοινό στόχο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στις δηλώσεις που έκανε κατά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο της Καλύμνου.
Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει στα Νοσοκομεία των Δωδεκανήσων, ο Υπουργός Υγείας έφτασε σήμερα στο νησί της Ρόδου. Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Ρόδου.
Σε δηλώσεις του, ο Υπουργός Υγείας ανέφερε «Μου δίνεται η ευκαιρία έξω από την πολιτική αντιπαράθεση των τελευταίων εβδομάδων να πω ότι δεν έχει γίνει ευθέως αντιληπτό και φταίμε κι εμείς φταίω κι εγώ γι΄αυτό». Τέλος, ο ίδιος πρόσθεσε ότι «το Δημόσιο Σύστημα Υγείας δεν είναι μόνο το κρατικό Σύστημα. Το Δημόσιο Σύστημα είναι όλος ο ιατρικός κόσμος δημόσιος και ιδιωτικός. Όλοι μαζί έχουμε ένα κοινό στόχο». Ο Υπουργός Υγείας εμφανίστηκε ικανοποιημένος σχετικά με τις εφημερίες που γίνονται στο Νοσοκομείο της Καλύμνου από ιδιώτες παθολόγους και ανασθησιολόγους.


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ