ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ενημερώνουμε τους κ.κ. αναγνώστες μας ότι μεταδίδουμε μέσω G4, λόγω γενικής διακοπής του Internet, τουλάχιστον στην περιοχή μας της Ανατολικής Αττικής (Νέα Μάκρη). ***** Χανιά: Εντοπίστηκε νεκρός ο Γερμανός τουρίστας που αγνοούνταν. ***** ΗΠΑ: Τουλάχιστον 50 νεκροί από το πέρασμα του τυφώνα Χέλεν. ***** Ο θάνατος Νασράλα δεν θα είναι μάταιος, λέει ο ηγέτης των Χούθι. ***** Ισραήλ: Νέες επιδρομές κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Φωτιά στη βορειοανατολική Αττική: 180 απεγκλωβισμοί από την ΕΛ.ΑΣ. - Επί ποδός 380 Αστυνομικοί

Μεγάλο αριθμό δυνάμεων έχει διαθέσει η ΕΛ.ΑΣ. για την απομάκρυνση πολιτών που κινδυνεύουν στις περιοχές που πλήττονται από τη μεγάλη φωτιά που καίει από χθες στη βορειοανατολική Αττική. Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., στην περιοχή επιχειρούν 380 Αστυνομικοί με 77 οχήματα, 36 μηχανές, 3 λεωφορεία και 4 βανΠαράλληλα, από χθες στις 22:00 έως τις 04:00 Αστυνομικοί προχώρησαν στον απεγκλωβισμό 180 ατόμων τα οποία κινδύνευαν.



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ