Mαστογραφία: 416.000 γυναίκες την έκαναν δωρεάν, σε 26.000 βρέθηκαν ευρήματα. ***** Φωτιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας - Επιχειρούν 7 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δασική έκταση στα Ροζενά. ***** Χανιά: Εντοπίστηκε νεκρός ο Γερμανός τουρίστας που αγνοούνταν. ***** ΗΠΑ: Τουλάχιστον 50 νεκροί από το πέρασμα του τυφώνα Χέλεν. ***** Ο θάνατος Νασράλα δεν θα είναι μάταιος, λέει ο ηγέτης των Χούθι. ***** Ισραήλ: Νέες επιδρομές κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο. ***** Νεκρός υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Χεζμπολάχ από ισραηλινά πυρά.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Κασσελάκης για Ν.Δ.: Το κόμμα της «μαύρης σακούλας» μας προκαλεί - Θα σπάσω το σύστημα του μαύρου χρήματος

Μ
ε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που σχολίασε τις αναφορές του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί «μαύρου χρήματος», χαρακτηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία ως το «κόμμα της μαύρης σακούλας».
«Το κόμμα της μαύρης σακούλας, το κόμμα που έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη χρωστώντας μισό δισ. ευρώ, μας προκαλεί», τονίζει στην ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
«Το κόμμα που κρύβει τη ρύθμιση χρέους του από τους πολίτες, μας προκαλεί. Το κόμμα που αρνείται να δημοσιοποιούνται οι ρυθμίσεις χρεών των πολιτικών, μας προκαλεί», σχολιάζει και καταλήγει: «Σε ό,τι με αφορά, το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του».
Σημειώνεται ότι από την πλευρά του ο κ. Μαρινάκης δήλωσε: «Κάθε σοβαρή καταγγελία για να έχει αξιοπιστία πρέπει να διατυπώνεται και να αναφέρεται στις αρμόδιες Αρχές», ερωτηθείς σχετικά με τις αναφορές Κασσελάκη στο «μαύρο χρήμα», κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ενώ προσέθεσε πως «αν έχει κάτι περισσότερο σε αυτό που λέμε, αν έχει σοβαρές αιτιάσεις, ας πάει στη Δικαιοσύνη».
Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε «κυνικό» τον τρόπο με τον οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης «παραδέχτηκε», μέσω της ανάρτησης του από την Αμερική, ότι όλον αυτό τον καιρό «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε πρόγραμμα» στην πραγματικότητα. «Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που για μήνες υπερηφανευόταν για το κοστολογημένο πρόγραμμα του κόμματός του και αυτός είναι και ο λόγος που δεν προσήλθε ποτέ και στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ