ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Κηλίδα στην ιστορία της ελληνικής δημοσιογραφίας ο κ. Ζούλας

«Την ώρα που οι δημοσιογράφοι στα Δημόσια ΜΜΕ διεκδικούν την αυτονόητη βελτίωση των θεσμικών και οικονομικών όρων στην εργασία τους, η Διοίκηση της ΕΡΤ με τρόπο απαράδεκτο προσπαθεί να εμποδίσει τη στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό εκθέτοντας για μια ακόμη φορά τη Δημόσια τηλεόραση διεθνώς», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Πρόεδρος της ΕΡΤ κ. Ζούλας διεγράφη από την ΕΣΗΕΑ και από τότε δεν έχει επιδείξει το στοιχειώδες σθένος να παραιτηθεί. Αποτελεί έτσι ο ίδιος κηλίδα στην ιστορία της ελληνικής δημοσιογραφίας. Παράλληλα, θυμίζουμε πως το πρώτο πράγμα που έκανε όταν πήγε στην ΕΡΤ ήταν να αυξήσει τον δικό του μισθό, λαμβάνοντας προκλητικά ποσά. Και σήμερα ο ίδιος άνθρωπος στρέφεται κατά των διεκδικήσεων των, τυπικά, συναδέλφων του κάνοντας το μόνο πράγμα που είναι ικανός να κάνει καλά: Service στον κ. Μητσοτάκη. Με τον τρόπο αυτό, για μια φορά ακόμη, αποδεικνύεται ότι τη χώρα κυβερνά μια ανάλγητη παρέα γόνων και Λουδοβίκων που δεν συγκινούνται με τίποτε άλλο παρά με την καρέκλα και την τσέπη τους».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ