LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Politico: Στην Ελλάδα αυτοί που επιβάλλουν τα μέτρα είναι και αυτοί που τα παραβιάζουν

Σ
κληρή κριτική
στους κυβερνητικούς χειρισμούς σχετικά με την διαδικασία του εμβολιασμού και την διαχείριση της πανδημίας ασκεί με ρεπορτάζ της ανταποκρίτριάς του στην Αθήνα το Politico
Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ ένα χρόνο μετά την εμφάνισή του πρώτου κρούσματος κορονοϊού στην Ελλάδα οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι που επιβάλλουν τους κανόνες είναι συχνά και αυτοί που τους παραβιάζουν παραθέτοντας μια σειρά από γεγονότα.

Αρχικά, γίνεται αναφορά στο «γαλάζιο» Γιώργο Χατζημάρκο που εμβολιάστηκε την προηγούμενη Κυριακή στη Χάλκη ενώ είναι μόλις 56 ετών και δεν υπάρχει δυνατότητα ακόμη σ΄ αυτή την ηλιακή ομάδα να εμβολιαστεί. Ο κ. Χατζημάρκος απάντησε πώς βρέθηκε στη Χάλκη για άλλο λόγο και έκανε το εμβόλιο αφού πληροφορήθηκε πώς η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί και είχαν περισσέψει δόσεις που θα πήγαιναν χαμένες. Ωστόσο, η επικεφαλής γιατρός Αθηνά Αρβανιτίδου αποκάλυψε πώς το όνομα του αξιωματούχου υπήρχε στη λίστα μέρες πριν ενώ, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νεκτάριος Σαντορινιός κατήγγειλε πώς δύο πολίτες έμειναν χωρίς το εμβόλιο!

Σαν να μην έφτανε αυτή η ιστορία άλλη μία παρατυπία στη διαδικασία ήρθε στο φως αυτή τη φορά από την Θεσσαλονίκη καθώς έγιναν εκτός λίστας εμβολιασμοί σε δύο ιδρύματα της πόλης με την εμπλοκή του Δρόσου Τσαβλή και της Δήμητρας Ακριτίδου που οδήγησε στην αποπομπή τους, με απόφαση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, από τις θέσεις του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και της Αντιδημάρχου Παιδείας αντίστοιχα. Το κόμμα της
αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τα στελέχη της Ν.Δ. ότι μεσολάβησαν για τον εμβολιασμό 24 ανθρώπων εκτός σειράς στη θέση παιδιών με αναπηρίες.

Το Politico θυμίζει επίσης και τις selfie των κυβερνητικών στελεχών τον περασμένο Δεκέμβριο στην πρώτη παραλαβή των εμβολίων που έφερε ψαλίδι στη σχετική λίστα ενώ υπάρχει αναφορά και για το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία και το γεύμα στο σπίτι του Χριστόδουλου ΣτεφανάδηΤέλος, από το χρονογράφημα παραβιάσεων των μέτρων δεν λείπει ούτε η στάση της Εκκλησίας που λειτούργησε κανονικά τα Θεοφάνεια ενώ, όπως σημειώνεται, οι ιερείς δεν φορούν μάσκες προστασίας.
ieidiseis.gr

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ