ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Μητσοτάκης: Αν είχε γίνει κάτι δραματικό στις γιορτές θα είχε ήδη φανεί

Όλη η Ευρώπη είναι «κόκκινη» σε κρούσματα και οι μόνες «κίτρινες» χώρες είναι η Ελλάδα και η Φινλανδία, τόνισε ο Πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή για το θέμα της πανδημίας.
Η χώρα αντιμετώπισε έξαρση του 2ου κύματος στις αρχές Νοεμβρίου και οι νοσηλείες κορυφώθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου, δήλωσε. Σήμερα έχουμε αποκλιμάκωση και σήμερα νοσηλεύονται 1.690 ασθενείς με Covid-19. Οι διασωληνώσεις αυξήθηκαν και σε μέγιστο αριθμό ξεπεράστηκαν οι 600 στις αρχές Δεκεμβρίου. Έχουμε αποκλιμάκωση, αν και όχι τόσο γρήγορη, συμπλήρωσε. Αναφερόμενος στους θανάτους από κορονοϊό δήλωσε ότι η χώρα μας βρίσκεται στην 21η θέση, η πέμπτη «καλύτερη» στην Ευρώπη σε αυτή τη μακάβρια στατιστική.
Η επιτυχημένη αντιμετώπιση του 2ου κύματος οφείλεται πάνω απ’ όλα στις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών. «Υπερέβαλαν εαυτούς και αντιμετώπισαν την πρωτοφανή κρίση». Παράλληλα, η ελληνική κοινωνία έδειξε πειθαρχία στις γιορτές. «Αν είχε συμβεί κάτι δραματικό στις γιορτές θα είχε φανεί ήδη στα δεδομένα».
Τα στοιχεία δεν δικαιολογούν εφησυχασμό. Έχουμε δει ταχεία αύξηση κρουσμάτων σε χώρες που χαλάρωσαν, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα επόμενα βήματα είναι προδιαγεγραμμένα: Τήρηση των μέτρων, σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομίας και στοχευμένοι περιορισμοί στις εστίες έξαρσης του κορονοϊού.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ