ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ώρα μηδέν για τις φορολογικές δηλώσεις 2024 και την υποβολή τους στο taxisnet. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης. ***** 23 Απριλίου 2010: Ο Γιώργος Παπανδρέου βάζει την Ελλάδα στο μνημόνιο με διάγγελμα από το Καστελόριζο. ***** Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικό σφυροκόπημα με drones στην Οδησσό - 7 τραυματίες.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Το άνοιγμα των καταστημάτων δεν αρκεί - Να ληφθούν γενναία μέτρα

«H απόφαση για έναρξη της λειτουργίας του λιανεμπορίου επ’ ουδενί δεν αναιρεί την απόλυτη ανάγκη για ουσιαστική ενίσχυση του εμπορικού κλάδου» σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζητά «ουσιαστική ενίσχυση» των καταστηματαρχών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: 

«Οι εμπορικές επιχειρήσεις υφίστανται εδώ και μήνες το μαρτύριο της σταγόνας με συνεχές ανοιγοκλείσιμο που διαλύει την αγορά. Ενώ μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχασαν το 25% με 30% του ετήσιου τζίρου τους μόνο την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων με το καταστροφικό, όπως αποδείχθηκε, μέτρο του click awayΗ πλειονότητα των επιχειρήσεων να βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν το λουκέτο και οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν την οδυνηρή προοπτική της ανεργίας.
Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει, όπως κάνει όλους αυτούς τους μήνες, να αρνείται πεισματικά την ουσιαστική ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας. Οφείλει να προχωρήσει, έστω και τώρα, σε απευθείας ενίσχυση των επιχειρήσεων με μη επιστρεπτέα αποζημίωση, επιδότηση της εργασίας και κάλυψη του ασφαλιστικού κόστους, γενναία ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους που δημιουργήθηκε τους μήνες της κρίσης.
Όπως πρότεινε εξαρχής ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ζητούν όλοι οι παραγωγικοί φορείς και όπως γίνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δεν είναι θέμα επιλογής πλέον, είναι ζήτημα επιβίωσης».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ