ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σύγκρουση Ισραήλ - Ιράν: «Πάγωσε» τα σχέδια για αντίποινα ο Νετανιάχου, μετά το τηλεφώνημα με Μπάιντεν. ***** Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Καταδικάζει την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Ζητεί να αποφευχθεί κλιμάκωση. ***** Επιβολή νέων κυρώσεων από την Ε.Ε. στο Ιράν - Έκκληση να αποφευχθεί η κλιμάκωση.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Υγειονομική βόμβα σε δομή παιδιών με αναπηρία – Νόσησαν 10 άτομα

Συναγερμός έχει σημάνει σε δομή περίθαλψης παιδιών στη Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό δέκα κρουσμάτων κορoναϊούΠρόκειται για ένα κέντρο αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία της Πρόνοιας, με τις Αρχές να ανησυχούν ιδιαίτερα και λόγω ατόμων που φιλοξενούνται σε αυτή.
Η δομή δεν φιλοξενεί μόνο παιδιά αλλά γενικώς άτομα με αναπηρία έως 60 ετών.
Σύμφωνα με το OPEN, από τους 10 που νόσησαν οι 9 είναι ενήλικοι και ένας ανήλικος.
Όσον αφορά στο πώς συνέβη η διασπορά του ιού στο κέντρο αποκατάστασης, μία νοσηλεύτρια, η οποία και είχε νοσήσει από τον ιό χωρίς να το γνωρίζει, υπέγραφε τη σχετική δήλωση ότι δεν πάσχει η ίδια αλλά και κανένα άλλο μέλος της οικογένειάς της από κορoναϊό, την ώρα που τουλάχιστον τρία μέλη του οικογενειακού της περιβάλλοντος είχαν νοσήσει.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ