Κασσελάκης: Μπαράζ τηλεοπτικών συνεντεύξεων για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο. ***** Στη Ν. Υόρκη η Νίκη Κεραμέως: Ενημέρωσε τους ομογενείς για την επιστολική ψήφο. ***** Ώρα μηδέν για τα POS - Από την Δευτέρα 1η Απριλίου είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν τερματικά POS και να δέχονται πληρωμές με κάρτα, για χιλιάδες επαγγελματίες. ***** Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Προς παράταση η λειτουργία της σε λιανεμπόριο και βιομηχανία. ***** Πρωτόγνωρη επίθεση του Προέδρου της Σερβίας Βούτσιτς στη Ντόρα Μπακογιάννη για το Κόσοβο - «Ντροπή σας Ντόρα Μπακογιάννη. Ξέρω καλά ποιος έδωσε την εντολή να εγκαταλείψετε τις αρχές σας» είπε ο Σέρβος Πρόεδρος. ***** «Διαζύγιο» Τζόρτζια Μελόνι-Μαρίν Λεπέν, για τα «μάτια» της Φον ντερ Λάιεν.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

COVID-19: 240 νέα κρούσματα και 4 θάνατοι – Στους 65 οι διασωληνωμένοι

Ε
ΟΔΥ: 
Σήμερα ανακοινώνουμε 240 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 42 συνδέονται με γνωστές συρροές και 34 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 14.978. Επίσης, 65 συμπολίτες μας νοσηλεύονται σε ΜΕΘ διασωληνωμένοι
Τέλος, έχουμε 4 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 331 θανάτους συνολικά στη χώρα.
«The New Daily Mail»
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ