ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κακοκαιρία σε εξέλιξη: 6 περιοχές χτυπά σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Στο έλεος της κακοκαιρίας πολλές περιοχές της χώρας. Έκτακτα μέτρα από τις Αρχές. ***** Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας - Κ. Χατζηδάκης για αναβάθμιση S&P: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο. ***** Πιερρακάκης: Κρατάμε το αδιάβλητο των Πανελλήνιων Εξετάσεων, αλλάζουμε όλα τα άλλα. ***** «Εμπλοκή» με το Άγιο Φως στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ - Στήνεται ειδικό σχέδιο. ***** Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε στρατιωτική βάση κοντά στην Βαγδάτη - Ισραήλ: Δεν ήμασταν εμείς.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η φανερή ονομαστική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Μόνη υποψήφια, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, νυν Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Εκτός απροόπτου, η προταθείσα από τον Πρωθυπουργό για την Προεδρία της Δημοκρατίας αναμένεται να εκλεγεί από την πρώτη ψηφοφορία με ευρεία πλειοψηφία και διακομματική στήριξη, καθώς τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το Κίνημα Αλλαγής έχουν ανακοινώσει πως θα υπερψηφίσουν την υποψηφιότητά της.
Όλα δείχνουν ότι η κ. Σακελλαροπούλου δεν θα συναντήσει εμπόδια στον δρόμο για το Προεδρικό Μέγαρο, καθώς οι κοινοβουλευτικές ομάδες της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής αθροίζουν 266 βουλευτές και άρα η υποψηφιότητά της αναμένεται να εξασφαλίσει πολύ περισσότερες από τις απαιτούμενες, κατά το Σύνταγμα, 200 ψήφους.
Εφόσον όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, μετά την ψηφοφορία, ο Πρόεδρος της Βουλής αναμένεται να μεταβεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου να ανακοινώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην κ. Σακελλαροπούλου.
Η ορκωμοσία της αναμένεται να γίνει περίπου στις 13 Μαρτίου, οπότε και λήγει η θητεία του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ