LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Σφοδρά πυρά και τη 2η μέρα της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας - Οξείες αντιδράσεις στην ομιλία Καραμανλή. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα στην Ν.Δ. για σύσταση προανακριτικής επιτροπής διάρκειας δύο ημερών. ***** Δήμος Αθηναίων: Ένταση με κατοίκους των Εξαρχείων στη Συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου. ***** Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν νεκροί δύο ακόμη αγνοούμενοι. ***** Μόσχα: Τουλάχιστον 143 οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Έργα για θωράκιση περιοχών της χώρας προαναγγέλλει ο Ν. Χαρδαλιάς


Η πρόληψη είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που έχουμε βάλει και πρέπει να το κερδίσουμε. Προγραμματίζουμε μια σειρά από έργα που πρέπει να γίνουν άμεσα για να θωρακίσουμε πολλές περιοχές σε όλη την Ελλάδα, τόνισε σε δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια αυτοψίας στους Ανθόκηπους Ευκαρπίας, όπου είδε από κοντά το μέγεθος της καταστροφής, μετά την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Από το πρωί βρίσκονται στην περιοχή συνεργεία του Δήμου Παύλου Μελά, καθώς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι κάτοικοι μετρούν τις ζημιές, καθώς περισσότερα από 40 σπίτια επλήγησαν. Ήδη έχει αρχίσει η καταγραφή των ζημιών και ο Δήμος «Παύλου Μελά» ζητά να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
«Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες δεκαετιών. Όμως για εμάς η πρόληψη είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που έχουμε βάλει και πρέπει να το κερδίσουμε. Οφείλουμε να διαχειριστούμε τέτοια συμβάντα με τον καλύτερο τρόπο. Υπήρξε και υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία με την περιφέρεια για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στους Ανθόκηπους Ευκαρπίας. Πρέπει να μιλάμε λίγο και να κάνουμε έργα. Δεν μπορούν να έχουν γίνει λάθη πολλών ετών και να λυθούν μέσα σε λίγες ημέρες. Προγραμματίζουμε μια σειρά από έργα για να θωρακίσουμε την περιοχή και πολλές άλλες σε όλη την Ελλάδα. Τα έργα αυτά θα πρέπει να γίνουν άμεσα», δήλωσε κατά τη διάρκεια της αυτοψίας ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ