ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Το «ευχαριστώ» του Αλ. Τσίπρα στον Πάπα Φραγκίσκο

Με τον Πάπα Φραγκίσκο συναντήθηκε το Σάββατο ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της επίσκεψής του στη ΡώμηΟι δύο άνδρες συζήτησαν για περίπου μία ώρα, θέτοντας στο επίκεντρο μία σειρά ζητημάτων, όπως το προσφυγικό, οι περιφερειακές συγκρούσεις, η παγκόσμια φτώχεια και το Σκοπιανό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τον Ποντίφικα για τις προσπάθειες ευαισθητοποίησης της διεθνούς κοινής γνώμης σχετικά με την ανάγκη αντιμετώπισης της προσφυγικής / μεταναστευτικής κρίσης. Δεν παρέλειψε δε, να χαιρετίσει την πρωτοβουλία του Πάπα να στηρίξει την Ελλάδα, επισκεπτόμενος το νησί της Λέσβου κατά την κορύφωση της μεταναστευτικής έξαρσης.

Από την πλευρά του, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Ποντίφικας εξέφρασε τη σταθερή στήριξη του στον ελληνικό λαό, εξαίροντας τη στάση που επιδεικνύει καθημερινά, ενώ για ακόμη μια φορά συνεχάρη τον πρώην πρωθυπουργό για τις προσπάθειές του. Επανέλαβε μάλιστα, ότι έχουν μείνει χαραγμένα βαθιά στη μνήμη και στην ψυχή του όσα είδε στη Λέσβο, ενώ επικαλέστηκε εκ νέου τη φράση του κ. Τσίπρα ότι «τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο σημαντικά από οποιεσδήποτε συμφωνίες».

Οι δύο άνδρες, παράλληλα, εστίασαν στην αύξηση των περιφερειακών συγκρούσεων, των παγκόσμιων ανισοτήτων και της φτώχειας, με τον Πάπα να συγχαίρει τον κ. Τσίπρα για τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα και κυρίως, για την αντιμετώπιση των κοινωνικών συνεπειών της.

Όσον αφορά το πρόσφατο ταξίδι του στα Σκόπια, ο Ποντίφικας χαρακτήρισε γενναία τη στάση των ηγετών της Ελλάδας και της Βόρειας Μακεδονίας, τονίζοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ενίσχυσε σημαντικά την ειρήνη και τη σταθερότητα στη περιοχή. Επί τάπητος τέθηκε, τέλος, τόσο η σημασία της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, όσο και το κοινό έδαφος αξιών μεταξύ της Αριστεράς και του Χριστιανισμού.
ΑΜΠΕ




«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ