LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Πρωτογενές πλεόνασμα 1,524 δισ. ευρώ, αλλά και μειωμένα έσοδα στο επτάμηνο

Πρωτογενές πλεόνασμα και μάλιστα διευρυμένο σε σχέση με πέρυσι παρουσίασε το αποτέλεσμα της Κεντρικής Διοίκησης το πρώτο επτάμηνο του 2019. Και τούτο παρά το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο διάστημα τα έσοδα ήταν μειωμένα.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΤτΕ, την περίοδο Ιανουαρίου- Ιουλίου είχαμε πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1,524 δισ. ευρώ, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος ύψους 1,372 δισ. ευρώ στο πρώτο επτάμηνο του 2018Ωστόσο το καθαρό ταμειακό αποτέλεσμα της Κεντρικής Διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 2,432 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 2,335 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2018.
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 25,871 δισ. ευρώ έναντι 26,623 δισ. ευρώ πέρυσι.
Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυτές διαμορφώθηκαν σε 29,870 δισ. ευρώ, από 29,298 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2018.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ