ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: Αστείοι οι ισχυρισμοί της Ν.Δ. για τον Φλώρο - Ο ανιψιός Μητσοτάκη έφτιαξε τις offshore

Η αποφυλάκιση του κ. Φλώρου, συνεργάτη του Διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Δημητριάδη, είναι η επιστροφή στην «κανονικότητα» που είχε υποσχεθεί η Ν.Δ., σχολιάζει σκωπτικά η Κουμουνδούρου
Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Μία εβδομάδα μετά την ανάληψη καθηκόντων Διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού από τον ανιψιό του κ. Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη, ο Αριστείδης Φλώρος αποφυλακίζεται προκαλώντας το πανελλήνιο. Αντί η Ν.Δ. να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη για δήθεν αποφυλάκισή του με τον νέο Ποινικό Κώδικα οφείλει να απαντήσει άμεσα:
  • Ήταν ο κ. Δημητριάδης ο Δικηγόρος που έφτιαξε τις offshore της οικογένειας Φλώρου την περίοδο που έλαβε χώρα το σκάνδαλο της Energa;
  • Ποιοι ήταν οι Δικηγόροι που επισκέπτονταν σε τακτά χρονικά διαστήματα τον κ. Φλώρο στη φυλακή; Εάν δεν ξέρει ο κ. Μητσοτάκης, ίσως να μπορεί να απαντήσει ο κ. Δημητριάδης.
  • Έχει κληθεί σε απολογία εδώ και έναν χρόνο για τα πλαστά πιστοποιητικά; Εάν όχι και, για αυτό ο νέος Ποινικός Κώδικας φταίει;
  • Γιατί ο κ. Φλώρος είχε εξασφαλίσει αναστολή εκτέλεσης ποινής (κάθειρξη 13 ετών) για την υπόθεση Ζαφειρόπουλου, πολύ πριν καν τεθεί σε διαβούλευση ο νέος ΠΚ; Και για αυτό ο νέος Ποινικός Κώδικας φταίει;
Και προφανώς ο εξορθολογισμός αυτός δεν αρκεί από μόνος του για να οδηγηθεί οποιοδήποτε Δικαστήριο σε μια τέτοια κρίση, όπως η σημερινή για τον κ. Φλώρο. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι η πρόταση του Εισαγγελέα του Δικαστηρίου ήταν να απορριφθεί η σχετική αίτησηΗ αποφυλάκιση του κ. Φλώρου, συνεργάτη του Διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Δημητριάδη, είναι η επιστροφή στην «κανονικότητα» που είχε υποσχεθεί η Ν.Δ.

Στον «Ποινικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ» τα ρίχνει η Ν.Δ.

«Ο νέος Ποινικός Κώδικας του ΣΥΡΙΖΑ αποφυλάκισε τον Αριστείδη Φλώρο», έσπευσαν να ισχυριστούν πηγές της Ν.Δ. στο ΑΜΠΕ. «Οι πρώτες αρνητικές συνέπειες του νέου Ποινικού Κώδικα που ψήφισε μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν ήδη να εκδηλώνονται» ανέφερε νωρίτερα η Ν.Δ., προκαλώντας την παραπάνω οργισμένη αντίδραση της Κουμουνδούρου, προσθέτοντας: «Η αποφυλάκιση του καταδικασμένου για κακουργήματα Αριστείδη Φλώρου είναι το αποτέλεσμα των νέων ποινικών διατάξεων που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από τις εκλογές, παρά την αντίδραση της Ν.Δ. και σύσσωμης της αντιπολίτευσης. Η Ν.Δ., όπως είχε δεσμευθεί, θα αλλάξει όλα τα προβληματικά άρθρα του νέου Ποινικού Κώδικα τις αμέσως επόμενες μέρες».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ