Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Παπαρήγα κατά Κυρανάκη: Η Ν.Δ. το αυθεντικό κόμμα του αντικομμουνισμού


«Πήρε τη σκυτάλη το αυθεντικό κόμμα του αντικομμουνισμού» δήλωσε μιλώντας στις προγραμματικές δηλώσεις η πρώην γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία.
Η κ. Παπαράγα αναφέρθηκε μάλιστα συγκεκριμένα σε παλαιότερες δηλώσεις του νυν βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη πως «οι κομμουνιστές σκότωναν Έλληνες» και σχολίασε: «Μπέρδεψε το ΕΑΜ- ΕΛΑΣ με τον Τσαους Αντών και τους κουκουλοφόρους, το ΕΑΜ με τον ΕΔΕΣ».
Εξέφρασε πάντως την άποψη ότι «η πρώτη εμφάνιση της Ν.Δ. είναι με ήπια μορφή γιατί πήρε τη σκυτάλη από το στρωμένο κόκκινο χαλί που της άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ με τα βάρβαρα μέτρα που πρόσθεσε αυτός όταν πήρε τη σκυτάλη από τους προηγούμενους».
Υποστήριξε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι το ΚΚΕ διστάζει να βάλει τα χέρια του στη φωτιά «αποδεικνύει ότι δεν έχει ιδέα τι σημαίνει οργάνωση της ταξικής πάλης» και αναρωτήθηκε: «Πόσο είναι εύκολο είναι να απεργήσουν σε ένα εργοστάσιο, να σηκώσουν κεφάλι; Είναι εύκολος αυτός ο δρόμος;»
Η κ. Παπαρήγα είπε ότι η Ν.Δ. έκανε ήπιο «αντικομμουνισμό» κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ για κομμουνιστική ιδεοληψία. «Δε θεωρώ τη Ν.Δ. πολιτικά αγράμματη, ούτε ο Μητσοτάκης είναι πολιτικά αγράμματος, ήταν πολιτική σκοπιμότητα να κάνει τον αντικομμουνισμό και την αντιπαράθεση με το κόμμα που του πήρε τη μπουκιά από το στόμα και δέχθηκε τα συγχαρητήρια των πολύ στενών συμμάχων». Κατηγόρησε όμως και το ΚΙΝΑΛ ότι αποκαλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ 
«νεοκομμουνιστικό κόμμα» και δήλωσε: «Θα συνεχίσουμε το δρόμο της συμβολής μας στην ανάπτυξη της ταξικής πάλης».  
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ