LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Πράσινο φως για τρία ξενοδοχεία της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά από το ΥΠΠΟ

Το «πράσινο φως», πλην όμως υπό όρους, έλαβαν από το Υπουργείο Πολιτισμού τα σχέδια της Cosco για την μετατροπή τριών κτιρίων του ΟΛΠ σε ξενοδοχεία.
Το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ) ενέκρινε την ανακατασκευή του κτηρίου της Παγόδας και τη μετατροπή του σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων υπό τον όρο όμως «να μην μεταβληθεί η όψη του». Ενέκρινε, επίσης, το σχέδιο μετατροπής των δύο υφιστάμενων αποθηκών σε ξενοδοχεία.
Τα δυο τελευταία σχεδιάζεται να είναι 150 και 200 δωματίων, αντίστοιχα, ενώ αυτό της Παγόδας θα έχει δυναμικότητα 300 δωματίων. Το ξενοδοχείο στην Παγόδα, μαζί με ακόμα ένα που σχεδιάζει ο ΟΛΠ να κατασκευάσει στο Porto Leone, επίσης 5 αστέρων, θα είναι η «αιχμή του δόρατος» όσον αφορά την προσέλκυση τουριστών, κυρίως από τη κρουαζιέρα, αλλά και για διαμονή τουριστών για συνέδρια, ή άλλων τουριστών που θέλουν να κάνουν σύντομες αποδράσεις με επίκεντρο την πόλη του Πειραιά. 
Όσον αφορά τις δύο αποθήκες, και την πρόθεσή τους να τα μετατρέψουν σε ξενοδοχεία 4* και 5*, υπάρχουν σκέψεις να απευθυνθούν στο target group των νησιωτών που επισκέπτονται την Αθήνα και τον Πειραιά προκειμένου να λύσουν διάφορες υποθέσεις τους.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ