Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Κυρ. Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή


Μήνυμα εκλογικής νίκης εν όψει των ευρωπαϊκών εκλογών της 26ης Μαΐου έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρουσίαση των 42 «γαλάζιων» υποψήφιων ευρωβουλευτών.
«Στις 26 Μαΐου η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει την πρώτη μεγάλη νίκη, μετά από τέσσερα χρόνια, με μπροστάρηδες 42 εξαιρετικούς υποψήφιους» τόνισε, μεταξύ άλλων, από το βήμα της σχετικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής.

Κάνοντας ευθεία αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθύμισε ότι «η Ν.Δ. ήταν η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη και ήταν η παράταξη που πριν από τέσσερα χρόνια κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη». Εξέφρασε δε, τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι η Ευρώπη απειλείται σήμερα από τις δυνάμεις του λαϊκισμού και του εθνικισμού, σημειώνοντας με νόημα ότι ο λαϊκισμός δεν είναι προνόμιο μόνο της άκρας δεξιάς.

«Θέλουμε μία ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ε.Ε.» συνέχισε, στο ίδιο πλαίσιο, ενώ εκτίμησε ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα είναι ο νικητής των προσεχών ευρωπαϊκών εκλογών.
«Η μεγάλη μάχη είναι για τη φανέλα, όπως είπε και ο Βαγγέλης, είναι για τη Ν.Δ., γιατί το βράδυ της 26ης Μαΐου το μήνυμα προς όλους πρέπει να είναι ξεκάθαρο» έσπευσε να συμπληρώσει.

«Μετά από τέσσερα χρόνια χαμένων ευκαιριών, ήρθε η ώρα να κάνουμε μία νέα αρχή» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης, μην παραλείποντας να αναφέρει ότι «η κοινωνία έχει βγάλει τα συμπεράσματα για τους πολιτικούς μας αντιπάλους».




«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ