Μητσοτάκης: Αυξάνει στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός. ***** Γ. Χατζηθεοδοσίου: Ναι στην αύξηση του κατώτατου αλλά χωρίς ελάφρυνση βαρών των ΜμΕ ο λογαριασμός δεν βγαίνει. ***** Καφούνης: Ζητά μείωση μη μισθολογικού κόστους, καλοδεχούμενη η αύξηση κατώτατου μισθού. ***** Στ. Κασσελάκης: «Κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Χαμηλότερος από τις ανάγκες της κοινωνίας ο κατώτατος μισθός. ***** Νέα Αριστερά για κατώτατο μισθό - Απέχει πολύ η αύξηση από τις πραγματικές ανάγκες. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ευκολία Κ. Καραμανλή στα ψέματα - Παρουσιάζει έγγραφο που τον προειδοποιούσε για Τέμπη. ***** ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν 10% τα τροχαία ατυχήματα τον Ιανουάριο - Καταγράφηκαν 49 νεκροί. ***** Ισόβια η ποινή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. ***** Δίκη για την 12χρονη: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα η μητέρα.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Κατά της συμμετοχής της ΣΤΑΣΥ σε διαγωνισμού του Ισραήλ τάχτηκε ο Σκουρλέτη

Την αντίθεση του κόμματος όσον αφορά τη συμμετοχή εταιρείας του ελληνικού Δημοσίου στο διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό που πραγματοποιεί το Ισραήλ, για την κατασκευή γραμμή ελαφρού τραμ στην περιοχή των Ιεροσολύμων, δεδομένου ότι «ενδέχεται να παραβιάζει συγκεκριμένες αποφάσεις του ΟΗΕ», εξέφρασε ο γραμματέας το ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση που είχε με τον πρέσβη του Κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Μαρβάν Τουμπάσι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε μία γόνιμη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δυο πλευρών σχετικά με την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου East Med, αλλά και συνολικά για τις ευρύτερες γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν και η υπό κατασκευή γραμμή ελαφρού τραμ στην περιοχή των Ιεροσολύμων, στην οποία κατασκευή έχει καταθέσει φάκελο υποψηφιότητας για τον διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό μεταξύ άλλων και η ΣΤΑΣΥ.

Ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ανέπτυξε τη θέση του κόμματος σχετικά με το ζήτημα της συμμετοχής μιας εταιρείας του ελληνικού Δημοσίου στο έργο, λαμβάνοντας υπόψη τη θέση της παλαιστινιακής πλευράς ότι το σχεδιαζόμενο έργο δημιουργεί τετελεσμένα, στην υπό κατοχή, από το 1967, περιοχή της Ανατολικής ΙερουσαλήμΣύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε προς τον Παλαιστίνιο πρέσβη την αντίθεσή του κόμματος όσον αφορά τη συμμετοχή εταιρείας του ελληνικού Δημοσίου, δεδομένου ότι ενδέχεται να παραβιάζει συγκεκριμένες αποφάσεις του ΟΗΕ.

«Το συγκεκριμένο έργο δεν βοηθάει στην επαναπροσέγγιση των δύο πλευρών, αντιθέτως αντιστρατεύεται τις αποφάσεις του ΟΗΕ σχετικά με την υπό κατοχή περιοχή της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, άρα δημιουργεί πρόσθετες δυσκολίες στο ζήτημα των μελλοντικών συζητήσεων για τη λύση του παλαιστινιακού ζητήματος» αναφέρεται. «Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει η λύση των δύο κρατών, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ. Δύο ασφαλή και βιώσιμα κράτη, στα σύνορα του 1967 και με πρωτεύουσα του Παλαιστινιακού Κράτους την ανατολική Ιερουσαλήμ», καταλήγει.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ