ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Χατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώ. ***** Σούδα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο - Εκκενώθηκαν το Ναυτικό Νοσοκομείο και Σχολεία. ***** Στην κυκλοφορία το τμήμα Λαμία - Καλαμπάκα του Ε65: Σε 2,5 ώρες η απόσταση Αθήνα - Καρδίτσα. ***** Ν.Δ.: Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου του Κωνσταντίνου Καραμανλή. ***** Π. Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τώρα υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών ενώ η προθεσμία έληξε το Σάββατο. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα είναι ένα ακόμη ράπισμα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Καμμένος: Δεν είμαι απερχόμενος Υπουργός, δεν τελώ υπό παραίτηση


«Δεν τελώ υπό παραίτηση» δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, απαντώντας στα πυρά της Νέας Δημοκρατίας στη συνεδρίαση της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, στη Βουλή. «Απερχόμενος Υπουργός δεν είμαι. Ούτε έχω υποβάλλει παραίτηση. Δεν μπορεί η Νέα Δημοκρατία να προδικάσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια ούτε έχω δηλώσει επισήμως ή ανεπισήμως ότι τελώ υπό παραίτηση. Αρα πρόκειται για προσβλητική διαδικασία από την Ν.Δ.» είπε χαρακτηριστικά.
Η δήλωση αυτή γίνεται λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, ενώ εκκρεμεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Μάλιστα λίγο αργότερα πήρε το λόγο ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Κατσίκης, που είναι στη ''γραμμή'' Καμμένου λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να προσδιορίσει αν θα είναι Υπουργός αύριο, μεθαύριο ή για ένα μήνα.
Το θέμα ξεκίνησε όταν η Νέα Δημοκρατία αποχώρησε από τη συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής, δηλώνοντας ότι δεν συζητά με τον υπό παραίτηση Υπουργό. Ο ''γαλάζιος'' βουλευτής Κώστας Τασούλας χαρακτήρισε την διαδικασία «πολιτικά και συνταγματικά απαράδεκτη» καθώς γίνεται «κάτω από πρωτοφανείς συνθήκες παρουσίας του απερχόμενου Υπουργού Εθνικής Άμυνας».
«Δεν γίνεται τόσο σημαντικά και απολύτως ασυνήθιστα θέματα να συζητούνται παρουσία ενός Υπουργού που προανήγγειλε στο Συμβούλιο Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων την αποχώρησή του» είπε. Μάλιστα πρόσθεσε πως με δεδομένη «την πρωτοφανή τσαπατσουλιά» με την οποία έφερε προς συζήτηση στη Βουλή το θέμα των αντισταθμιστικών, και μετά την ανακοίνωσή του ότι «είναι εν αποδρομή και παραδίδει τα καθήκοντά του θα έρθουμε να τα συζητήσουμε με τον διάδοχο του κ. Καμμένου».
Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε «προσβλητική για το ΥΠΕΘΑ την στρατιωτική ηγεσία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς» την στάση της Νέας Δημοκρατίας. «Γίνεται ακριβώς διότι άλλα λέει στο Κοινοβούλιο και όταν αντιλαμβάνεται ότι η στάση της οδηγεί στην απώλεια 265 εκατομμυρίων και στο κλείσιμο της ΕΑΒ, τότε πάει στην αμερικανική πρεσβεία ζητά συγγνώμη και αλλάζει τη στάση της και λέει ότι το έκανε για αντιπολιτευτικούς λόγους και μετά το βάζει στα πόδια» ανέφερε.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ