Μητσοτάκης: Αυξάνει στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός. ***** Γ. Χατζηθεοδοσίου: Ναι στην αύξηση του κατώτατου αλλά χωρίς ελάφρυνση βαρών των ΜμΕ ο λογαριασμός δεν βγαίνει. ***** Καφούνης: Ζητά μείωση μη μισθολογικού κόστους, καλοδεχούμενη η αύξηση κατώτατου μισθού. ***** Στ. Κασσελάκης: «Κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Χαμηλότερος από τις ανάγκες της κοινωνίας ο κατώτατος μισθός. ***** Νέα Αριστερά για κατώτατο μισθό - Απέχει πολύ η αύξηση από τις πραγματικές ανάγκες. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ευκολία Κ. Καραμανλή στα ψέματα - Παρουσιάζει έγγραφο που τον προειδοποιούσε για Τέμπη. ***** ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν 10% τα τροχαία ατυχήματα τον Ιανουάριο - Καταγράφηκαν 49 νεκροί. ***** Ισόβια η ποινή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. ***** Δίκη για την 12χρονη: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα η μητέρα.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Φ. Γεννηματά: Να φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όλοι μαζί

«Όσο γρηγορότερα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερα θα είναι για τον τόπο», τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας πως «όλοι γνωρίζουν ότι αυτός ο ευκαιριακός και τυχοδιωκτικός κυβερνητικός συνασπισμός είναι ετοιμόρροπος, τρίζει μπροστά στην επερχόμενη ήττα». «Αυτό όμως που ενδιαφέρει τους πολίτες δεν είναι πότε θα φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση αλλά πότε θα φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όλοι μαζί», τόνισε.
Ανοίγοντας τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής, ενόψει της συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή, η κ. Γεννηματά επεσήμανε παράλληλα ότι «η επιστροφή της Δεξιάς δεν είναι λύση για τη χώρα και θα οδηγήσει σε νέα αδιέξοδα», σημειώνοντας ότι η τεχνητή πόλωση, οι κατασκευασμένες κοκορομαχίες δεν αφορούν τον κόσμο, ούτε απαντούν στις αγωνίες και τα προβλήματα του, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση και τη Ν.Δ. πως «ποντάρουν στην πόλωση και το διχασμό με την κρυφή ελπίδα ότι θα λεηλατήσουν τη δημοκρατική παράταξη, την προοδευτική πολιτική δύναμη εθνικής ευθύνης».
«Θα μείνουν όμως με την ελπίδα», πρόσθεσε.
Η κ. Γεννηματά επανέλαβε ότι το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί καθαρή εντολή για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πραγματική έξοδο από την κρίση και την ανασυγκρότηση της χώρας. «Έχουμε κόψει την αποπροσανατολιστική συζήτηση με ποιους θα πάμε την επομένη των εκλογών. και γι αυτό εντείνουν τις επιθέσεις τους εναντίον μας. Εμείς μιλάμε για το τι πρέπει να γίνει στον τόπο, και δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις, ούτε θα αποφασίσουμε ερήμην της θέλησης του ελληνικού λαού», υπογράμμισε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Τέλος, επεσήμανε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι απόλυτα έτοιμο για την καθοριστική μάχη των εκλογών, σημειώνοντας ότι το κλίμα στο εσωτερικό του είναι πολύ καλύτερο από αυτό που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ