ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, με απόφαση Κασσελάκη - Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση Παπανώτα καλύπτει, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός. ***** Στ. Κασσελάκης: Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί. ***** «Η Ε.Ε. συνδέει τις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό» - Αντιδράσεις από την Άγκυρα. ***** Π. Μαρινάκης: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θέλουμε συνέχιση διαλόγου με Τουρκία. ***** Ακριβεια: Όλα τα προϊόντα που μπήκαν στο «Καλάθι των Νονών» και στο «Καλάθι του Πάσχα».

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΚΟΝΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και την Περιφέρεια Αττικής για τις μονάδες ημερήσιας νοσηλείας. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο Αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, ζήτησε να ανοίξει έρευνα για την περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, καταγγέλοντας ότι προχωρά στο κλείσιμο των εν λόγω μονάδων, προσφέροντας έτσι κέρδη σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. 
Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η Ν.Δ. ως κυβερνητική πλειοψηφία μετά τις εκλογές θα ανοίξει όλους τους λογαριασμούς των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές. «Να ψαχτεί και η κ. Δούρου» συνέχισε, αναφερόμενος στην περίπτωση των μονάδων ημερήσιας νοσηλείας. 
Άμεση ήταν η απάντηση της κ. Δούρου. Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής επισημαίνει ότι η Περιφέρεια Αττικής ακολουθεί και εφαρμόζει πιστά τη νομιμότητα, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και συγκεκριμένα την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Χαρακτηρίζει απολύτως ψευδή τον ισχυρό ότι η Περιφέρεια επιχειρεί να κλείσει τις μονάδες και σημειώνει ότι πρόσφατα έδωσε 4 άδειες λειτουργίας σε μονάδες, που πληρούσαν τις προϋποθέσεις του νόμου. 
Όπως αναφέρει αυτή τη στιγμή δεν εκκρεμεί καμία αίτηση για αδειοδότηση Μονάδας Ημερήσιας  Νοσηλείας στην Περιφέρεια Αττικής, πλην μίας συγκεκριμένης περίπτωσης, η οποία είχε αδειοδοτηθεί αρχικά από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Η εν λόγω αδειοδότηση από τον ΙΣΑ όμως ακυρώθηκε από το αρμόδιο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών γιατί βασίσθηκε σε διατάξεις αποφάσεων (ΦΕΚ Β 1804/2-7-2014 και ΦΕΚ Β 3206/2014) που είχε θεσπίσει πρώην Υπουργός Υγείας της Ν.Δ. και, οι οποίες κρίθηκαν παράνομες ως θεσπισθείσες ''κατ’ υπέρβαση νομοθετικής εξουσιοδότηση''. 
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ