ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κακοκαιρία σε εξέλιξη: 6 περιοχές χτυπά σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Στο έλεος της κακοκαιρίας πολλές περιοχές της χώρας. Έκτακτα μέτρα από τις Αρχές. ***** Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας - Κ. Χατζηδάκης για αναβάθμιση S&P: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο. ***** Πιερρακάκης: Κρατάμε το αδιάβλητο των Πανελλήνιων Εξετάσεων, αλλάζουμε όλα τα άλλα. ***** «Εμπλοκή» με το Άγιο Φως στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ - Στήνεται ειδικό σχέδιο. ***** Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε στρατιωτική βάση κοντά στην Βαγδάτη - Ισραήλ: Δεν ήμασταν εμείς.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑΣ


Σάλο έχουν προκαλέσει οι αναφορές του Νίκου Κοτζιά και του Αλέξη Τσίπρα σε «επέκταση» της χώρας. Ο πρώην Yπουργός Εξωτερικών, παραδίδοντας το Yπουργείο στον Πρωθυπουργό, προανήγγειλε ουσιαστικά επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης της Ελλάδας στα 12 ναυτικά μίλια, στο Αιγαίο, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης. Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της Ένωσης Κεντρώων κάνουν λόγο για πρόχειρη, ανεύθυνη και δυνητικά επικίνδυνη αλλαγή στην εξωτερική πολιτική, που γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους. 
Σχολιάζοντας τις αναφορές Κοτζιά, ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε λόγο για απουσία σοβαρότητας και συναίσθησης ευθύνης, προσθέτοντας ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής είναι επιζήμιοι για τη χώρα.
Δριμύτατη κριτική άσκησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ότι η στρατηγική της κυβέρνησης στο θέμα συνιστά αποδοχή βασικών τουρκικών επιχειρημάτων. Σημαίνει όπως εξήγησε σε ανάρτησή του στο Facebook αποδοχή του επιχειρήματος περί ''ειδικών συνθηκών'' στο Αιγαίο, αλλά και της τουρκικής πρακτικής καθώς η Τουρκία έχει διαφοροποιημένο μήκος χωρικών υδάτων.
«Παχιά λόγια και μεγαλαυχία άμα τη αποχωρήσει δεν μετρούν» σχολίασε από την πλευρά του και ο Ανδρέας Λοβέρδος, αρμόδιος για την εξωτερική πολιτική.
Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε και η Ένωση Κεντρώων, εγκαλώντας την σε ανακοίνωσή της ότι «ακολουθεί οδό που γεννά περιπέτειες και λειτουργεί σαν τυφλό όργανο των ΗΠΑ». Σημείωσε δε ότι κάθε αλλαγή στην εξωτερική πολιτική προϋποθέτει σύμφωνη γνώμη των πολιτικών αρχηγών και ενημέρωση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.




«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ