LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ Ν. ΚΟΤΖΙΑ

Ευχαριστήριο μήνυμα για τη συμβολή του Νίκου Κοτζιά στην ενίσχυση των ελληνο-αμερικανικών σχέσεων και στην επίτευξη της Συμφωνίας των Πρεσπών, έστειλε το αμερικανικό State Department«Παρακολουθούμε την παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Κοτζιά, και τον ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη αφοσίωση που έδειξε στην ενίσχυση της σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας και για τη συμβολή του στην επίτευξη της ιστορικής Συμφωνίας των Πρεσπών» ανέφερε χαρακτηριστικά, αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Ο ίδιος μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΜΠΕ, επανέλαβε ότι «οι ΗΠΑ υποστηρίζουν σθεναρά την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας, η οποία θα επιτρέψει στη ''Μακεδονία'' να πάρει τη θέση της στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. ως ''Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας'', συμβάλλοντας στην περιφερειακή σταθερότητα, την ασφάλεια και την  ευημερία».
Και κατέληξε: «Καθώς το κοινοβούλιο της ''Μακεδονίας''΄ συνεχίζει τη συζήτηση για τις συνταγματικές αλλαγές παροτρύνουμε τους ηγέτες να ξεπεράσουν την κομματική πολιτική και να εκμεταλλευτούν αυτή την ιστορική ευκαιρία για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα ως ένα πλήρες μέλος των δυτικών θεσμών».
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της Ουάσιγκτον, ευχαριστήριο μήνυμα στον κ. Κοτζιά, ο οποίος την Τετάρτη υπέβαλε την παραίτησή του, απέστειλαν τα Τίρανα και η Λευκωσία.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ