Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΥΠΡΟΥ - ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη, η 6η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, στην Ελούντα της Κρήτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, τον κ. Τσίπρα θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Ομογένειας, Τέρενς Κουίκ, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης και ο Υφυπουργός Εργασίας αρμόδιος για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:
  • Από τις 10:00 έως τις 11:00 θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.
  • Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί κατ' ιδίαν συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου.
  • Στις 11:50 θα ακολουθήσουν οι τριμερείς διαβουλεύσεις των αντιπροσωπειών Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου.
  • Στις 13:05 θα πραγματοποιηθεί υπογραφή Συμφωνίας και Μνημονίων Συνεργασίας
  • Στις 13:15 θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα, του κ. Αναστασιάδη και του κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
  • Η τριμερής συνάντηση ολοκληρώνεται με γεύμα εργασίας των αντιπροσωπειών Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13:45.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ