ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΕΣΕΕ

Τις προτάσεις του εμπορικού κόσμου για τη μεταμνημονιακή περίοδο κατέθεσε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας σε συνάντηση που είχε χθες Τρίτη, με εκπροσώπους των θεσμών. Ανοίγοντας τη συζήτηση, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, επισήμανε ότι «η επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης του τρίτου προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τη χώρα μας, αφού απαιτείται ένας νέος σχεδιασμός αναφορικά με αυτό που συνηθίζεται να αποκαλείται νέο παραγωγικό μοντέλο και αφορά τις ευκαιρίες αλλά και τις προκλήσεις». Όπως σημείωσε, προτεραιότητα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας ότι είναι η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων που θα επιτρέψει την εφαρμογή των 2 δισ. ευρώ «αντίμετρων» της μεταμνημονιακής περιόδου.

O Πρόεδρος της ΕΣΕΕ εστίασε στο ζήτημα του φορολογικού βάρους των επιχειρήσεων αλλά και των νοικοκυριών και στο γεγονός ότι αυτό αναδεικνύεται σε ανασταλτικό παράγοντα νέων επενδύσεων. Αναφέρθηκε επίσης «στην ιδιαίτερα οξεία φορολογική επιβάρυνση, την οποία καλούνται να καταβάλουν φυσικά και νομικά πρόσωπα», τονίζοντας πως σκοπός θα πρέπει να είναι η ανάπτυξη της οικονομίας και όχι η συνεχής επιβολή νέων φόρων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης τα θέματα της ενίσχυσης της ρευστότητας των επιχειρήσεων και της ανάγκης να επανεξεταστεί με ελαστικότερα κριτήρια ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης των οφειλών των επιχειρήσεων.

Η συζήτηση περιστράφηκε και στο θέμα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και του κατώτατου μισθού. Ο κ. Κορκίδης είπε ότι η ΕΣΕΕ καλωσορίζει την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, ενώ αναφέρθηκε στο θέμα του μη μισθολογικού κόστους, προτείνοντας μια ανακατανομή σε όφελος του καθαρού μισθού. Όπως εξήγησε, η πρόταση αυτή θα μπορούσε να συμβάλει ευθέως στην αύξηση της απασχόλησης. Αναφορικά με την αύξηση του κατώτατου μισθού τόνισε ότι η ΕΣΕΕ υποστηρίζει το μοντέλο της Πορτογαλίας, ενώ στο θέμα του υποκατώτατου είπε ότι αποδεδειγμένα δεν συνέβαλε καθόλου σε μια περίοδο έξι ετών στην ουσιαστική μείωση της ανεργίας των νέων.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ