ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ: ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ


«Η πΓΔΜ δεν είναι ακόμη έτοιμη να λάβει ημερομηνία έναρξης διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε.» τόνισε από το βήμα της Βουλής στα Σκόπια η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Μεικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ε.Ε. - πΓΔΜ.
«Δεν ήρθαμε εδώ για να εξωραΐσουμε την πραγματικότητα στο λαό της πΓΔΜ, αλλά να παρουσιάσουμε και να συζητήσουμε για την πραγματική κατάσταση», σημείωσε η κ. Σπυράκη παραθέτοντας ως παραδείγματα «την αδυναμία αντιμετώπισης της διαφθοράς, την έλλειψη ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και τις παραβιάσεις στην ελευθερία της έκφρασης».
Επιπλέον, η κ. Σπυράκη επεσήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών σημειώνοντας ότι «στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζουμε την ύπαρξη "Μακεδονικής" εθνικότητας και γλώσσας».
«Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζω ότι στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζουμε την ύπαρξη ''Μακεδονικής'' εθνικότητας και της ''Μακεδονικής'' γλώσσας. Είμαι από τη Μακεδονία και δηλώνω ξεκάθαρα πως δεν θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία στην Ελληνική Βουλή» τόνισε χαρακτηριστικά η Ευρωβουλευτής.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ