ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Χατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώ. ***** Σούδα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο - Εκκενώθηκαν το Ναυτικό Νοσοκομείο και Σχολεία. ***** Στην κυκλοφορία το τμήμα Λαμία - Καλαμπάκα του Ε65: Σε 2,5 ώρες η απόσταση Αθήνα - Καρδίτσα. ***** Ν.Δ.: Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου του Κωνσταντίνου Καραμανλή. ***** Π. Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τώρα υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών ενώ η προθεσμία έληξε το Σάββατο. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα είναι ένα ακόμη ράπισμα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΖΑΕΦ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΑΒΕ ERGA OMNES ONOMA KAI EMEIΣ ERGA OMNES ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Με τη συμφωνία των Πρεσπών «η Ελλάδα έλαβε erga omnes όνομα κι εμείς erga omnes ταυτότητα» δήλωσε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ. Μιλώντας στο BBC, επεσήμανε ότι «υπάρχουν Έλληνες Μακεδόνες και ''δικοί μας Μακεδόνες'', με διαφορετική ιστορία και πολιτισμό». Εμφανίστηκε επίσης βέβαιος πως η συμφωνία των Πρεσπών θα επικυρωθεί στο δημοψήφισμα που προγραμματίζεται για το Φθινόπωρο στην πΓΔΜ από το 70% των πολιτών.
Κάλεσε επιπλέον τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει μία ευκαιρία στη συμφωνία.
Ερωτηθείς εάν μελλοντικές κυβερνήσεις στα Σκόπια θα επιδιώξουν μια «Μεγάλη Μακεδονία», επεσήμανε πως «Μεγάλη Μακεδονία» είχε ο Μέγας ΑλέξανδροςΑνέφερε επίσης ότι «δεν έχουμε εδαφικές αξιώσεις, προστατεύουμε τα σύνορα και σεβόμαστε την κληρονομιά των Ελλήνων και των Μακεδόνων της Ελλάδας».
Χαριτολογώντας, πρόσθεσε πως το μόνο που επιθυμούν οι πολίτες μας, είναι «να βρεθούν στις όμορφες παραλίες της Ελλάδας, στα όμορφα νησιά για να ενισχύσουν τη φιλία των δύο χωρών».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ