LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΝΤ. ΤΡΑΜΠ: «ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ» ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛ. ΠΟΥΤΙΝ


Ως μία «πολύ καλή αρχή» στις κοινές τους προσπάθειες με στόχο την άμβλυνση της έντασης μεταξύ της Ουάσινγκτον και της Μόσχας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, την κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε σήμερα με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας«Πιστεύω ότι είναι μια καλή αρχή. Μια πολύ καλή αρχή για όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους, στο τέλος αυτής της ιστορικής κατ' ιδίαν συνάντησης, που διήρκησε πάνω από δύο ώρες, μέσα σ' ένα σαλόνι του προεδρικού μεγάρου στη φινλανδική πρωτεύουσα.
Οι δύο ηγέτες υποδέχτηκαν στη συνέχεια τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες τους για διευρυμένες συνομιλίες, πριν από την κοινή συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν.
Από την πλευρά του, ο σύμβουλος του Ρώσου Προέδρου, Γιούρι Ουσακόφ, αναφερόμενος στη διάρκεια των τετ α τετ συνομιλιών Πούτιν-Τραμπ, που διήρκεσαν δύο ώρες, ενώ ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει ότι είχε προγραμματιστεί να διαρκέσουν μιάμιση ώρα, δήλωσε ότι από ρωσικής πλευράς δεν είχαν τεθεί οποιοιδήποτε περιορισμοί όσον αφορά στην διάρκεια των συνομιλιών.
ΑΜΠΕ/TASS.AFP/Reuters



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ