ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν στις Βρυξέλλες.
Το τετ α τετ των δύο ηγετών κράτησε, περίπου, 2 ώρες, ενώ η έναρξη καθυστέρησε σε σύγκριση με τον προγραμματισμό, λόγω άλλων υποχρεώσεων στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
Για μία δύσκολη συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έκανε λόγο ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά το δύωρο τετ α τετ που είχε με τον Τούρκο Πρόεδρο, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. «Συμφωνήσαμε να θέσουμε τις βάσεις για μείωση της τουρκικής παραβατικότητας στο Αιγαίο», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος έθεσε και το ζήτημα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Τους «8» ζήτησε ο Τούρκος Πρόεδρος. Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι τονίστηκε η σημασία συνέχισης των συνομιλιών στο πλαίσιο Γκουτέρες.


ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ