Κούλουμα στον Λόφο Φιλοπάππου για τους Αθηναίους - Λαγάνα, σαρακοστιανά και μουσικές εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα στους Δήμους της Αττικής - Γλέντι με δωρεάν λαγάνες και φασολάδα στη Θεσσαλονίκη. ***** Όαση Σίβα - ΠΑΣΟΚ: Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε εκ των προτέρων η επίσκεψη του Πρωθυπουργού; ***** Τέμπη: Σήμερα η συζήτηση στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. ***** Τζόρτζια Μελόνι - Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Δύο γυναίκες στο «τιμόνι» της Ευρώπης που στρίβει όλο και πιο δεξιά - Η Τζόρτζια Μελόνι σε ειδικό ρόλο να στρίψει το ΕΛΚ πιο δεξιά.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ


Δημαγωγία καταλόγισε στην κυβέρνηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι του «διδύμου Τσίπρα – Καμμένου» στην εξουσία. «Θα συντριβούν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις» υπογράμμισε και τόνισε πως «εμείς δεν πρόκειται να βουλιάξουμε στη λάσπη τους», συμπληρώνοντας πως «θα απαντάμε σε κάθε επίθεση που δεχόμαστε». Σημείωσε, δε, πως τις τελευταίες ημέρες οι κατήγοροι έγιναν κατηγορούμενοι.

Μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι «η ανεπάρκεια της κυβέρνησης οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο». Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι «παίζει τη χώρα στα ζάρια» και εμφανίστηκε βέβαιος πως όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, η Ν.Δ. θα επικρατήσει. Επεσήμανε πως «όσο περισσότερο μένει η κυβέρνηση στην εξουσία, τόσο χειρότερα είναι για τη χώρα» και πρότεινε στον Πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές πριν από τη ΔΕΘ. «Έτσι θα βρει και άλλοθι να μην επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη», πρόσθεσε. Καταλόγισε επιπλέον στην κυβέρνηση πως «παίζει παιχνίδια εξουσίας κι εκλογών ενώ η κοινωνία πληρώνει φόρους κι απειλείται με φτωχοποίηση» και υπογράμμισε πως, παρά τις «φιέστες», οι πολίτες δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα και δεν θα του δώσουν άλλη ευκαιρία.

Δεσμεύθηκε, δε, για τη χορήγηση δυνατότητας ψήφου στους απόδημους Έλληνες στον τόπο κατοικίας τους, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «φοβάται την κρίση των νέων που ζουν στο εξωτερικό». Υπογράμμισε επίσης πως η Ελλάδα σήμερα παρέχει στους πολίτες της χαμηλότερης ποιότητας υπηρεσίες από αυτές που θα έπρεπε να αντιστοιχούν στους φόρους που πληρώνουν.

Επαναλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις της Ν.Δ., αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο χρόνια, μείωση της φορολογίας σε επιχειρήσεις και επιστροφή του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%. Όπως τόνισε, βάση του κοστολογημένου σχεδίου της Ν.Δ. είναι λιγότεροι φόροι, χαμηλότερες εισφορές, περισσότερες επενδύσεις για νέες δουλειές και ασφάλεια για όλους. Ανέφερε επιπλέον ότι στη ΔΕΘ «θα εξειδικεύσουμε το δικό μας ρεαλιστικό σχέδιο για μια φωτεινή Ελλάδα». Παράλληλα, δεσμεύθηκε προσωπικά πως κάθε παιδί θα έχει θέση σε παιδικό σταθμό.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, είπε «πόσο παράλογο είναι να χαρακτηρίζονται ακροδεξιοί οκτώ στους δέκα Έλληνες που έχουν ευαισθησία για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ» και συμπλήρωσε: «Αρκετά πια με αυτήν την καραμέλα, προσβάλλετε τους Έλληνες κ. Τσίπρα».

Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως την προεδρία του 12ου συνεδρίου της Ν.Δ. που θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τον οποίο ευχαρίστησε γιατί «υπηρέτησε την παράταξη με αυταπάρνηση από όποια θέση κι αν του ζητήθηκε».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ