ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΞΙΜΟΥ - Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ

Νέος γύρος πολιτικής αντιπαράθεσης έχει ξεσπάσει για την υπόθεση της εταιρείας της οικογένειας Τσίπρα. Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Τσίπρας, εξάδελφος του Πρωθυπουργού, στην οποία κάνει λόγο για «λασπολογίες», η Νέα Δημοκρατία εξαπολύει «πυρά» κατά της Κυβέρνησης, θέτοντας τρία ερωτήματα στα οποία, όπως επισημαίνει, δεν έχει απαντήσει ούτε ο ίδιος ούτε το Μέγαρο Μαξίμου εδώ και μία εβδομάδα.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. τονίζει πως παραβλέπει τις ύβρεις εναντίον του κόμματος και θέτει τρία ερωτήματα στα οποία, όπως επισημαίνει, δεν έχει απαντήσει ούτε ο ίδιος ούτε το Μέγαρο Μαξίμου εδώ και μία εβδομάδα. Η Νέα Δημοκρατία ζητά να μάθει αν είχε ή δεν είχε ο Γιώργος Τσίπρας συμμετοχή στην πλαστογράφηση της προσωπικής ασφαλιστικής του ενημερότητας που κατατέθηκε από τον εξάδελφό του και αδερφό του Πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσίπρα, αν δεν συνέπραξε ο ίδιος στην πλαστογράφηση και η ευθύνη ανήκει ολοκληρωτικά στον Δημήτρη Τσίπρα, γιατί δεν κινήθηκε νομικά εναντίον του από τη στιγμή που κατέθεσε ένα πλαστό πιστοποιητικό που αφορούσε τον ίδιον και τέλος ζητά να εξηγήσει ο κ. Γιώργος Τσίπρας το γεγονός ότι η δίωξη που ασκήθηκε στην εταιρεία «ΔΙΟΔΟΣ» δεν έγινε και σε βάρος του, όταν η πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα αφορούσε προσωπικά τον ίδιο ως επιβλέποντα μηχανικό. «Ας απαντήσει πρώτα πειστικά σε αυτά και στη συνέχεια έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε και με τα υπόλοιπα. Πώς δηλαδή κατέληξε, όλως περιέργως, όλη η υπόθεση στο αρχείο και πώς συνδέεται ενδεχομένως η παραγραφή ενός σκανδάλου με τις παράδοξες μετακινήσεις συγκεκριμένων εισαγγελικών λειτουργών» καταλήγει η ανακοίνωση της Ν.Δ.



«Το μόνο αδίκημα είναι το επώνυμο μου και ότι είμαι εξάδελφος του Πρωθυπουργού», δηλώνει ο Γιώργος Τσίπρας, προϊστάμενος του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού, σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», αναφορικά με σειρά καταγγελιών που του προσάπτει η Νέα Δημοκρατία.

Η Ν.Δ. υπογραμμίζει ο κ. Τσίπρας «ξέρει καλά ότι όσα λέει, από νομική άποψη, είναι εντελώς αστήριχτα. Ανοησίες. Δεν την ενδιαφέρει, όμως, αυτό. Θέλει απλώς να λασπολογήσει, με τη συνδρομή εντύπων που έχουν συγκεκριμένο ιδιοκτήτη. Δεν με κατηγορεί για κάποιο αδίκημα, απλώς εμπλέκει το όνομα μου και κατόπιν επισημαίνει ότι ''ο Γιώργος Τσίπρας δεν διώκεται'', υπονοώντας ότι έπρεπε να έχω διωχθεί έστω και χωρίς αδίκημα». Επίσης, χαρακτηρίζει «παλιά αθλιότητα» και τη φημολογία εναντίον ενός ανθρώπου που δεν βρίσκεται στη ζωή. «Πες-πες, όμως, η τακτική τους είναι ότι κάτι θα μείνει ως λεκές για τον Πρωθυπουργό και για εμένα, ακόμα και αν αφορά τον νεκρό από το 1993 θείο του και πατέρα μου. Αυτή είναι η βασική ''γκεμπελική λογική'' αυτή της ιστορίας».

«Ο Ηρακλής Τσίπρας, ο πατέρας μου και θείος του Πρωθυπουργού, ήταν ένας δημοκρατικός προοδευτικός άνθρωπος, με βαθιές πεποιθήσεις και δράση, πριν και μετά την Χούντα, στους μήνες μετά το πραξικόπημα του ’67, μέχρι να συλληφθεί, καθώς και τις ημέρες της εξέγερσης του Πολυτεχνείου», τονίζει. Όπως επισημαίνει ο κ. Τσίπρας: «Το μεγαλύτερο θράσος εδώ δεν είναι τα απίθανα και φαιδρά ψέματα για τον πατέρα μου, όσο ότι αυτά συνδυάζονται με τον παχυδερμισμό απέναντι στη ζώσα και επικίνδυνα δραστήρια Ακροδεξιά εντός της Ν.Δ.».

Σε ερώτηση εάν υπάρχει σχέδιο να πληγεί η Κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας λέει μεταξύ άλλων: «Η Ν.Δ. κολλημένη στον ιδεοληπτικό νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά ατζέντα του Μητσοτάκη και καταφεύγοντας για να κρύψει το αληθινό της πρόσωπο σε μια προπαγάνδα λάσπης, υπονόμευσης και καταστροφής, χάνει το ένα μετά το άλλο τα καιροσκοπικά στοιχήματα στα οποία έχει επενδύσει».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ