ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!
ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: ΜΑΡΤΙΟΣ 2005

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΝΤ: Παρακάμψαμε την αναδιάρθρωση για να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες

Σ ε μια « αξιολόγηση » της απόδοσης  του προγράμματός της στην Ελλάδα προέβη το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ,...

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

Μ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΟΠΕΡΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Για «κυβέρνηση-οπερέτα» έκανε λόγο ο Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου της Ν.Δ. τονίζοντας ότι «η ανάγκη για πολιτική αλλαγή είναι επιβεβλημένη περισσότερο από ποτέ». «Όσο μένει αυτή η κυβέρνηση κάνει κακό στον τόπο, κάνει κακό στην οικονομία, κάνει κακό στην καθημερινότητα του Έλληνα κάνει κακό στην υγεία, την παιδεία, το μεταναστευτικό και τα εθνικά θέματα. Είδαμε στη Βουλή ένα μοιραίο πρωθυπουργό, έναν άνθρωπο, που όπως πολύ εύστοχα είπε ο κ. Μητσοτάκης είναι ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης» είπε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 247».

Όπως επισήμανε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου της Ν.Δ. η κυβέρνηση είναι «ένας θίασος που άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ. Άλλα λέει ο πρωθυπουργός, άλλα λέει ο Υπουργός Εξωτερικών, άλλα ο Υπουργός Άμυνας και άλλα ο Υπουργός Οικονομικών. Ο δε ταλαίπωρος κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει γίνει κυβερνητικός διπρόσωπος, διότι είναι αναγκασμένος να προσαρμόζεται κάθε ώρα της ημέρας ανάλογα με τους ενδοκυβερνητικούς σχηματισμούς και τις πολιτικές τους πιρουέτες».

Αναφερόμενος στη συζήτηση που διεξήχθη στη Βουλή την Πέμπτη ο κ. Λαζαρίδης σχολίασε: «Νομίζω ότι καταδείχτηκε πλήρως στην ελληνική κοινωνία και, σε όσους παρακολούθησαν τη συνεδρίαση, το πόσο δίκιο είχε η Νέα Δημοκρατία που από τον Απρίλιο του 2016 ζητούσε εκλογές. Αν είχαν γίνει τότε εκλογές η Ελλάδα τώρα θα ήταν μια κανονική χώρα και η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη από ό,τι είναι σήμερα. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν το ταχύτερο δυνατό, χθες αν ήταν δυνατόν, ώστε να επανεκκινήσει η χώρα και να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί καθημερινά αυτή η κυβέρνηση».

Σε ερώτηση σχετικά με τις αιτιάσεις της κυβέρνησης ότι η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί ακροδεξιές πολιτικές, ο κ. Λαζαριδης απάντησε ότι «η κυβέρνηση έχει βρει την καραμέλα της ακροδεξιάς δια πάσαν νόσον» και προσέθεσε: «Κατηγορούν ως ακροδεξιό τον κ. Μητσοτάκη, την κ. Γεννηματά, τον κ. Κουτσούμπα και όλους όσοι κάνουμε τις ίδιες επισημάνσεις, που κάνει και η πλειονότητα του ελληνικού λαού. Όσες φορές και να το επαναλάβουν, ματαιοπονούν. Οι πολίτες ξέρουν πάρα πολύ καλά και ποιος είναι ο κ. Μητσοτάκης και ποια είναι η μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Εμείς αποκαταστήσαμε τη Δημοκρατία και βάλαμε τα θεμέλια για την πιο ομαλή περίοδο στον τόπο».

«Οι πολίτες, όμως γνωρίζουν και κάτι άλλο, ότι ο μεγάλος ευεργέτης της ακροδεξιάς στην Ελλάδα είναι ο κ. Τσίπρας. Αυτός συνεργάστηκε μαζί τους όταν ήταν στην αντιπολίτευση, αυτός φώναζε μαζί τους στις πλατείες για προδότες και κρεμάλες. Και φυσικά αυτοί συγκυβερνούν με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου εδώ και τριάμισι χρόνια, ενώ παράλληλα έψαχναν να μετρήσουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής για την αλλαγή του εκλογικού νόμου», κατέληξε.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΒΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΑ

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ

Ο Νίκος Σαραντάκος είναι συγγραφέας, λογοτέχνης και μεταφραστής. Έχει εκδώσει βιβλία τεχνικά, λογοτεχνικά, γλωσσικού ενδιαφέροντος και βιβλία για το μπριτζ.
Διατηρεί ένα πολύ ενδιαφέρον καθημερινό ιστολόγιο, κυρίως με γλωσσικά και φιλολογικά, αλλά συχνά και πολιτικά θέματα. Εργάζεται στο μεταφραστικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ζει στο Λουξεμβούργο.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ