ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΙΘΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

« Σ ήμερα στην πατρίδα μας ξημερώνει μια καινούρια μέρα ». « Σήμερα είναι μια μέρα λύτρωσης, είναι όμως και η αφετηρία μιας νέας εποχής...

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

EWG: ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΧΡΕΟΣ, ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΝΤ

Η πορεία υλοποίησης των προαπαιτούμενων και τα τεχνικά ζητήματα της ελάφρυνσης του χρέους θα τεθούν σήμερα επί τάπητος στο EuroWorking Group που διεξάγεται στο Παρίσι.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο EWG και θα ενημερώσει τους ομολόγους του για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που θα κατατεθεί στη Βουλή.
Όσον αφορά στο χρέος, αναμένονται αποφάσεις για το τι θα ισχύσει με την επιμήκυνση του χρόνου εξόφλησης των δανείων του EFSF, με το ΔΝΤ να ζητά επέκταση 15 ετών και τη Γερμανία να συζητά μόνο μια πενταετή επέκταση.
Εν τω μεταξύ, από την επιστολή του Προέδρου του Eurogroup Μάριο Σεντένο, στους Υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, προκύπτει πως η ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων είναι απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε να υπάρξει η πολιτική απόφαση στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου τόσο για τα πιθανά μέτρα για το χρέος, όσο και για το μεταμνημονιακό πλαίσιο.
Η συνεδρίαση του EWG στο Παρίσι αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα μίνι Washington Group​, που θα διαπραγματευτεί παράλληλα την παραμονή ή μη του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ