ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ EUROGROUP

«Την Πέμπτη ελπίζω ότι θα πετύχουμε να κάνουμε το τελευταίο βήμα με την Ελλάδα και το πρόγραμμα της», τόνισε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, σε δήλωσή της, μετά την συνάντηση που είχε με τον Εμανουέλ Μακρόν στο Βερολίνο«Έτσι θα έχουν βγει όλες οι χώρες από το πρόγραμμα», επισήμανε η κ. Μέρκελ.
Εν τω μεταξύ, Μέρκελ και Μακρόν ανακοίνωσαν τη δημιουργία προϋπολογισμού για τις χώρες της Ευρωζώνης. Εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., στις 28 και 29 Ιουνίου, οι δύο ηγέτες κατέληξαν σε συμφωνία για τη δημιουργία προϋπολογισμού των 19 κρατών της Ευρωζώνης.
Ο προϋπολογισμός θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την υλοποίηση επενδύσεων, όσο και για την άρση των αποκλίσεων ανάμεσα στα κράτη - μέλη. Στόχος αποτελεί η νέα πρωτοβουλία να είναι έτοιμη το 2021Όσον αφορά τα υπόλοιπα βήματα προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, η Καγκελάριος της Γερμανίας εστίασε στον αναβαθμισμένο ρόλο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), ο οποίος θα έχει την κοινή ευθύνη για τις τράπεζες. 
«Η τραπεζική ενοποίηση θα πρέπει να ολοκληρωθεί, αλλά προηγείται η μείωση των τραπεζικών κινδύνων» έσπευσε να προσθέσει, εμμένοντας στις παραδοσιακές θέσεις του Βερολίνου.
AΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ