LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ EUROGROUP

«Την Πέμπτη ελπίζω ότι θα πετύχουμε να κάνουμε το τελευταίο βήμα με την Ελλάδα και το πρόγραμμα της», τόνισε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, σε δήλωσή της, μετά την συνάντηση που είχε με τον Εμανουέλ Μακρόν στο Βερολίνο«Έτσι θα έχουν βγει όλες οι χώρες από το πρόγραμμα», επισήμανε η κ. Μέρκελ.
Εν τω μεταξύ, Μέρκελ και Μακρόν ανακοίνωσαν τη δημιουργία προϋπολογισμού για τις χώρες της Ευρωζώνης. Εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., στις 28 και 29 Ιουνίου, οι δύο ηγέτες κατέληξαν σε συμφωνία για τη δημιουργία προϋπολογισμού των 19 κρατών της Ευρωζώνης.
Ο προϋπολογισμός θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την υλοποίηση επενδύσεων, όσο και για την άρση των αποκλίσεων ανάμεσα στα κράτη - μέλη. Στόχος αποτελεί η νέα πρωτοβουλία να είναι έτοιμη το 2021Όσον αφορά τα υπόλοιπα βήματα προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, η Καγκελάριος της Γερμανίας εστίασε στον αναβαθμισμένο ρόλο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), ο οποίος θα έχει την κοινή ευθύνη για τις τράπεζες. 
«Η τραπεζική ενοποίηση θα πρέπει να ολοκληρωθεί, αλλά προηγείται η μείωση των τραπεζικών κινδύνων» έσπευσε να προσθέσει, εμμένοντας στις παραδοσιακές θέσεις του Βερολίνου.
AΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ