Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ


Στο Προεδρικό Μέγαρο μετέβη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε νωρίς το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ. Ο κ. Τσίπρας θα ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για τις διαπραγματεύσεις με την πΓΔΜ.



Συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό

Την επίτευξη συμφωνίας με την πΓΔΜ για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων (erga omnes), ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ο Πρωθυπουργός προανήγγειλε τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης της Βουλής για την ενημέρωση της εθνικής αντιπροσωπείας. Ωστόσο, όπως σημείωσε, η συμφωνία με την πΓΔΜ θα κυρωθεί από το Κοινοβούλιο αφότου η γειτονική χώρα εκπληρώσει τις βασικές της υποχρεώσεις. Πλέον η ευθύνη εναπόκειται στην πΓΔΜ, να κάνει πράξη και σε συνταγματικό επίπεδο αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε, είπε από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος.


Κυβέρνηση: Συμφωνία στο Σκοπιανό για erga omnes ονομασία

Για συμφωνία Ελλάδας – πΓΔΜ στο ονοματολογικό ζήτημα της γειτονικής χώρας κάνουν λόγο κυβερνητικοί αξιωματούχοι, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρα ενημέρωνε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις τελευταίες εξελίξεις. Οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ότι η συμφωνία πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η ελληνική κυβέρνηση. Επιπλέον, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, διαβεβαιώνουν ότι η ονομασία είναι «erga omnes».
Εν τω μεταξύ, αύριο το πρωί, στις 09:30, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ