ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τ η σημασία της ολοκλήρωσης του ελληνικού προγράμματος και της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια και τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για τ...

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ


Στο Προεδρικό Μέγαρο μετέβη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε νωρίς το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ. Ο κ. Τσίπρας θα ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για τις διαπραγματεύσεις με την πΓΔΜ.Συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό

Την επίτευξη συμφωνίας με την πΓΔΜ για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων (erga omnes), ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ο Πρωθυπουργός προανήγγειλε τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης της Βουλής για την ενημέρωση της εθνικής αντιπροσωπείας. Ωστόσο, όπως σημείωσε, η συμφωνία με την πΓΔΜ θα κυρωθεί από το Κοινοβούλιο αφότου η γειτονική χώρα εκπληρώσει τις βασικές της υποχρεώσεις. Πλέον η ευθύνη εναπόκειται στην πΓΔΜ, να κάνει πράξη και σε συνταγματικό επίπεδο αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε, είπε από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος.


Κυβέρνηση: Συμφωνία στο Σκοπιανό για erga omnes ονομασία

Για συμφωνία Ελλάδας – πΓΔΜ στο ονοματολογικό ζήτημα της γειτονικής χώρας κάνουν λόγο κυβερνητικοί αξιωματούχοι, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρα ενημέρωνε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις τελευταίες εξελίξεις. Οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ότι η συμφωνία πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η ελληνική κυβέρνηση. Επιπλέον, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, διαβεβαιώνουν ότι η ονομασία είναι «erga omnes».
Εν τω μεταξύ, αύριο το πρωί, στις 09:30, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
«The New Daily Mail» 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ