Μητσοτάκης: Αυξάνει στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός. ***** Γ. Χατζηθεοδοσίου: Ναι στην αύξηση του κατώτατου αλλά χωρίς ελάφρυνση βαρών των ΜμΕ ο λογαριασμός δεν βγαίνει. ***** Καφούνης: Ζητά μείωση μη μισθολογικού κόστους, καλοδεχούμενη η αύξηση κατώτατου μισθού. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Χαμηλότερος από τις ανάγκες της κοινωνίας ο κατώτατος μισθός. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ευκολία Κ. Καραμανλή στα ψέματα - Παρουσιάζει έγγραφο που τον προειδοποιούσε για Τέμπη. ***** ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν 10% τα τροχαία ατυχήματα τον Ιανουάριο - Καταγράφηκαν 49 νεκροί. ***** Ισόβια η ποινή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. ***** Δίκη για την 12χρονη: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα η μητέρα.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ/ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΕΣ»

Επιλέξαμε να τους κάψουμε!
Την ευθύνη για την επίθεση κατά των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη ανέλαβε η αναρχική ομάδα «Εξεγερμένοι/εξεγερμένες», με ανακοίνωσή τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
«Επιλέγουμε να κοιτάξουμε τον πραγματικό εχθρό κατάματα, να κοιτάξουμε τους ένοπλους φρουρούς του στα μάτια και να τους κάψουμε. Γι αυτό τον λόγο στις 2/6, επιτεθήκαμε σε κλούβα της αστυνομίας που μετέφερε τα σκουπίδια των ΜΑΤ. Επιλέξαμε να περάσουμε στην δράση, να αφήσουμε το δικό μας, έστω και μικρό, στίγμα στην υπόθεση της επιθετικής προοπτικής» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.
«Οι μπάτσοι δεν είναι ο "σάκος του μποξ'' όπως διατείνονται οι ίδιοι κλαψουρίζοντας· είναι στόχος. Είναι στόχος λόγω του ρόλου που έχουν επιλέξει να αναλάβουν στην κοινωνική ζωή. Είναι προστάτες του κράτους και των αφεντικών, είναι αυτοί που είναι πάντα έτοιμοι να καταστείλουν οποιαδήποτε απόπειρα εξέγερσης ή επανάστασης» τονίζουν.
Υπενθυμίζεται ότι ο προϊστάμενος της τοπικής Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Λάμπρος Τσόγκας διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση με μολότοφ εναντίον κλούβας που μετέφερε διμοιρία των ΜΑΤ, κοντά στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη. Με έγγραφη παραγγελία προς τον εισαγγελέα πρωτοδικών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, ο κ. Τσόγκας ζητεί να διεξαχθεί έρευνα από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για να εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης.
Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, στην οποία γίνεται λόγος για «δολοφονική ενέδρα» εναντίον των αστυνομικών. 
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ