Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν

Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική Κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Παρασκευή. Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μεταδίδει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν (κεντρικό Ιράν), προσθέτοντας ότι ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός και ότι «διενεργούνται έρευνες»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Ισραήλ έπληξε με πύραυλο το Ιράν, λένε οι ΗΠΑ

Η ισραηλινή αντεπίθεση άρχισε. Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο CBS ότι το Ισραήλ εξαπέλυσε πύραυλο κατά του Ιράν. Ακούστηκαν εκρή...

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη: Έξι περιοχές στο στόχαστρο της κακοκαιρίας. ***** Επιθεώρηση Εργασίας: Στοχευμένοι έλεγχοι για 5 εργασιακά ζητήματα-Πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις. ***** Ερντογάν: Σημαντικό στάδιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η επίσκεψη Μητσοτάκη. ***** Ιράν: Διάγγελμα Ραΐσι, «λέξη» για τα πλήγματα στο Ισφαχάν. ***** «Ποια επίθεση;»: Τα ιρανικά Μέσα διαψεύδουν τις «φήμες» και… τρολάρουν με ειδυλλιακές εικόνες.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Ν.Δ.: ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ κ.κ. ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ

Για θλιβερή ημέρα και για την Ελλάδα και ημέρα ντροπής για τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο κάνει λόγο η Ν.Δ., κατηγορώντας τους πως «εκχώρησαν στους πολίτες της πΓΔΜ τη δυνατότητα να αυτοαποκαλούνται ''Μακεδόνες'' και να υποστηρίζουν ότι μιλούν την τάχα μακεδονική γλώσσα». Παράλληλα, σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως «η κυβέρνηση που αφήνει τους ''Ρουβίκωνες'' να δρουν ανενόχλητοι, έδειξε σήμερα το αυταρχικό της πρόσωπο. Την ώρα που οι κ. Τσίπρας και Κοτζιάς πανηγύριζαν στις Πρέσπες για μια συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα, δόθηκε εντολή στην αστυνομία να δείξει πρωτοφανή αγριότητα, στέλνοντας ακόμη και στο νοσοκομείο πολίτες που διαδήλωσαν την πατριωτική τους ευαισθησία».

«Σήμερα δεν είναι μια μόνο μια θλιβερή μέρα για την Ελλάδα, αλλά και μια μέρα ντροπής για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο. Διότι μαζί εκχώρησαν στους πολίτες της πΓΔΜ τη δυνατότητα να αυτοαποκαλούνται “Μακεδόνες” και να υποστηρίζουν ότι μιλούν την τάχα μακεδονική γλώσσα», συμπληρώνει η Πειραιώς. Κατά τη Ν.Δ., «ο ελληνικός λαός είναι δικαίως οργισμένος» διότι «συνειδητοποίησε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να παραμείνουν για λίγο ακόμη στην εξουσία, δεν υπολογίζουν πια ούτε τα εθνικά συμφέροντα». Όπως προσθέτει η Ν.Δ., «Μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε αποδεχθεί. Οι 153 βουλευτές των κ. Τσίπρα και Καμμένου έχουν βαρύτατες ευθύνες. Διότι δεσμεύουν την Ελλάδα με μια συμφωνία που δημιουργεί τετελεσμένα, τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπούν».

Καταλήγοντας, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως «θα κάνει το παν για να μην διχαστούν οι Έλληνες» και καλεί τους πολίτες «να δείξουν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία». Παράλληλα, καλεί «το ίδιο να πράξει και η κυβέρνηση, η οποία μοιάζει να μην συνειδητοποιεί ότι έχει απέναντί της τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων».


T. Θεοδωρικάκος: Η συμφωνία βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα

Την αντίθεση της Ν.Δ. στη συμφωνία για το Σκοπιανό εκφράζει ο Τάκης Θεοδωρικάκος, συντονιστής Στρατηγικής και Επικοινωνίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», κάνει λόγο για συμφωνία η οποία βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορούμε να αποδεχθούμε τη μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα«Η πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Τσίπρας ανήκει στο χθες, στους ψεύτικους διχασμούς. Δυστυχώς για εκείνον, αλλά και για τη χώρα θα μείνει στην Ιστορία ως ο πρωθυπουργός των σοβαρών εθνικών υποχωρήσεων» τονίζει, επιπλέον. «Ο κ. Τσίπρας υπογράφει, αλλά δεν εκπροσωπεί με την υπογραφή του τον ελληνικό λαό. Εκπροσωπεί μόνο την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και ούτε καν τους πολίτες που ψήφισαν το κόμμα του. Εκπροσωπεί τον κ. Καμμένο και την κυνική αντίληψη ότι για να μείνει κανείς στην εξουσία μπορεί να αποδεχθεί τα πάντα» συνεχίζει.

Ο κ. Θεοδωρικάκος εξαπολύει βολές στην κυβέρνηση και για την οικονομία. «Η σημερινή κυβέρνηση φτωχοποίησε την ελληνική κοινωνία. Η υπερφορολόγηση ήταν δική της πολιτική επιλογή. Έχουν παραδεχθεί ότι αποφάσισαν μόνοι τους να επιβαρύνουν τη μεσαία τάξη. Αν δεν έρθει μια μεγάλη αλλαγή στη χώρα, οι φτωχοί θα γίνονται περισσότεροι και όλο και πιο αδύναμοι» αναφέρει, χαρακτηριστικά. Και καταλήγει: «Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία θα οδηγήσει σε αλλαγή του ψυχολογικού κλίματος στην οικονομία. Η αποτελεσματική προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων και των μεταρρυθμίσεων θα προσδώσει αξιοπιστία στη χώρα, ενισχύοντας την αναπτυξιακή δυναμική της».
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ