ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Ψηλά στις προτεραιότητές του έθεσε το ζήτημα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού «Το Ποτάμι», από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, τόνισε ο επικεφαλής του, Σταύρος Θεοδωράκης, από τις Βρυξέλλες, όπου μίλησε χθες σε εκδήλωση με αντικείμενο το «Δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού».
Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι αποτελεί πλέον αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών, όχι μόνο στις ανεπτυγμένες δυτικές κοινωνίες, αλλά και σε χώρες εκτός Ε.Ε., όπως είναι η Τουρκία.
Στην εκδήλωση παρενέβη με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της ενεργοποίησης της σχετικής συνταγματικής διάταξης και της άσκησης στην πράξη του εκλογικού δικαιώματος από τους εκτός επικρατείας Έλληνες πολίτες
Ανέφερε, ωστόσο, ότι, ενώ δεν έχει επιφύλαξη για τους Έλληνες που βρίσκονται εντός της Ε.Ε., ακόμη και εντός των χωρών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, «για τους υπερατλαντικούς απόδημους χρειάζεται μια πιο προσεκτική τυπολογία, μια κατηγοριοποίηση σε σχέση με την εγγραφή τους στα δημοτολόγια και σε σχέση με την πραγματική επαφή που έχουν με την ελληνική πραγματικότητα».
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο ευρωβουλευτής του ''Ποταμιού'', Μίλτος Κύρκος, σε συνεργασία με την Ομάδα «Μεταρρυθμίσεις για Ανάπτυξη για την Ελλάδα» και τον ευρωπαϊκό Δήμο.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ